• Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Verzenden

Wants&Needs

VERZENDEN

Als je je Musthave eenmaal hebt besteld, wil je het natuurlijk het liefst zo snel mogelijk in je interieur hebben staan! Dat snappen we als geen ander, en daarom proberen we je Musthave zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen. Een hele hoop items hebben we op voorraad. Als je deze vóór 16:00u besteld, zijn ze morgen al bij jou in huis! Andere items komen van onze leverancier af, en hebben daarom een wat langere levertijd. Daarom hebben we bij elk product de levertijd aangegeven. Kijk dus goed naar de levertijd die wordt aangegeven bij jouw Musthave, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan! Daarnaast zijn onze postbodes harde werkers, die in het weekend ook hun rustdag verdienen. Daarom vragen we je in de weekenden nog even geduld te hebben. See you on Monday! :)

 

VERZENDKOSTEN

Om je Musthave bij jou voor de deur te brengen vragen we voor bestellingen onder de €45,- een bedrag van €4,95 verzendkosten. Heb je een bestelling die boven de €45,- uitkomt? Dan zijn de verzendkosten in Nederland en België geheel GRATIS!

Wil je je pakketje af laten leveren in Duitsland? In dat geval vragen we €8,25 verzendkosten. Vraag voor bezorging naar andere landen binnen Europa even naar de verzendkosten onder het kopje contact

 

VERZENDBEVESTIGING

Op het moment dat we je pakket overhandigen aan de postbode, sturen we je een verzendbevestiging. Hierin staat een Track&Trace code, waarmee je de status van je bestelling kunt volgen. Als je naar de website gaat van de courier, kun je hier de Track&Trace code invullen.