• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Woonwinkel

Eindelijk mogen we het met je delen: wij gaan verhuizen! Begin november gaat Wants&Needs verhuizen naar een nieuw kantoor, magazijn én winkel in Gemert. Op dit moment zijn wij dan ook druk bezig met het inrichten van onze nieuwe winkel. Onze winkel wordt een stuk groter met een breder assortiment aan producten, vol met jouw favoriete musthaves.

Vanaf 2 november zijn wij gevestigd op ons nieuwe adres in Gemert. Vanaf 2 november hebben we dan ook een tijdje geen fysieke winkel. Wij zijn druk bezig met het inrichten en verbouwen van onze nieuwe showroom, een 400 m2 grote woonwinkel vol musthaves. We verwachten in januari weer open te gaan, zodat we jullie kunnen verwelkomen in onze prachtige, nieuwe woonwinkel. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor alle updates omtrent onze verhuizing en opening van de nieuwe winkel. Bij vragen kun je altijd bij ons terecht, neem dus vooral contact met ons op.

Wil je een product afhalen of retourneren op locatie? Of ben je heel benieuwd naar een artikel die je graag even in het echt wil zien, in de periode dat wij geen winkel hebben? Dit is wel mogelijk, stuur dan een mailtje naar service@wantsandneeds.nl

Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!