Winkelen op afspraak

Yes yes yes, onze nieuwe showroom mag vanaf 3 maart open op afspraak! Begin november zijn wij verhuisd naar onze nieuwe showroom in Gemert. De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het inrichten van onze nieuwe showroom. Onze nieuwe showroom is een stuk groter dan voorheen, gevuld met de allermooiste meubels, vloerkleden, accessoires en lampen. En eindelijk kunnen wij jullie verwelkomen! Wij zijn 7 dagen per week geopend om een afspraak te maken. Een afspraak duurt 30 minuten, of langer, en moet minimaal 4 uur van te voren worden gemaakt. 

Maandag: 09:00 - 17:00

Dinsdag: 09:00 - 17:00

Woensdag: 09:00 - 17:00

Donderdag: 09:00 - 17:00

Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: 10:00 - 17:00 

Zondag: 10:00 - 17:00

Het adres van onze nieuwe showroom is Industrieweg 66A te Gemert. Je kunt het pand herkennen aan de zwarte buitenkant, met in grote letters ons logo. Je kunt de auto voor de deur parkeren, en je kunt naar binnen door de glazen pui. Daar staat een van onze toppers voor je klaar om je te helpen!

Wil je een afspraak maken? We can't wait to see you! Een afspraak maken om te komen shoppen kan op de volgende manieren:

Wij zetten de voordelen van het shoppen op afspraak nog even voor je op een rij!

  • Bezoek als allereerste onze gloednieuwe showroom!
  • Je hebt samen met een vriend of vriendin de showroom voor je alleen. Je mag uiteraard ook alleen komen!
  • Je hebt altijd een interieuradviseur tot je beschikking, die je gedurende de 30 minuten (of langer!) kan adviseren en helpen.
  • Wil je komen kijken naar een specifiek item? No problemo! Laat dit aan ons weten tijdens het maken van je afspraak. Alle items die wij op voorraad hebben, kunnen wij voor je klaarleggen in onze showroom. 
  • Wij regelen iets lekkers voor bij de koffie!
  • Je kunt de auto gemakkelijk bij ons voor de deur parkeren.
  • Wij houden ons aan alle corona maatregelen.
  • Kortom, dat moet een feestje worden! Zien we je snel? 

Nieuwe winkel Gemert Nieuwe winkel Gemert Nieuwe winkel Gemert

Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp