Showroom

Shop-in-shop/expositieruimte aangeboden!

Voor onze showroom van ruim 450 vierkante meter op het industrieterrein van Gemert zijn wij op zoek naar (startende) ondernemers om hun productaanbod te exposeren. Wij bieden een podium aan gevestigde en opkomende labels, webshops, designers en bedrijven met een uniek concept, passend bij die van Wants&Needs.

> 45 euro per vierkante meter
> Flexibel in ruimte per ondernemer, tot 150 vierkante meter
> Meer dan 100 parkeerplekken beschikbaar

Onze showroom is afgelopen jaar compleet vernieuwd met een nieuw verlichtingsplan, geschilderde wanden en een nieuwe balie. Daarnaast draait er altijd een muziekje, zijn er toiletten aanwezig en kun je je gasten een kop koffie of thee aanbieden in onze koffiecorner. De perfecte ruimte om je klanten of zakelijke contacten te ontvangen.

Geïnteresseerd of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via tessa@wantsandneeds.nl

That's right! Wants&Needs heeft ook een fysieke showroom en wel in het pittoreske Gemert in Noord-Brabant. Ennn we zijn weer open! In onze showroom vind je een kleine greep uit het assortiment van onze webshop. Onze showroom is perfect om even sfeer te komen proeven van onze musthaves, inspiratie op te doen én natuurlijk jouw favo items te shoppen. In november 2020 zijn wij verhuisd naar onze nieuwe showroom in Gemert. De showroom is 450m2 groot en gevuld met onze allermooiste meubels, vloerkleden, accessoires en lampen. Wij zijn 6 dagen per week geopend en verwelkomen je graag!

Ben je naar iets specifieks op zoek, of wil je komen kijken naar een specifiek product? We hebben niet al onze items in onze showroom staan, dus neem dan van te voren even contact met ons op om teleurstellingen te voorkomen. Uiteraard kunnen we altijd iets voor je bestellen bij onze leveranciers of klaarleggen vanuit ons magazijn. 

Tijdens het shoppen in onze showroom houden wij ons uiteraard aan alle corona maatregelen die op dat moment gelden. Zo houden we altijd gepaste afstand van elkaar. Als je komt shoppen heb je altijd een interieuradviseur tot je beschikking, die je kan adviseren en helpen. Maar natuurlijk kun je ook gewoon even lekker rondneuzen. Je kunt de auto gemakkelijk bij ons voor de deur parkeren en wij zorgen voor iets lekkers bij de koffie (en koffie!). Kortom, dat moet een feestje worden! Zien we je snel? 

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Dinsdag: 09:00 - 17:00

Woensdag: 09:00 - 17:00

Donderdag: 09:00 - 17:00

Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: 11:00 - 16:00 

Zondag: Gesloten

Het adres van onze showroom is Industrieweg 66A te Gemert. Je kunt het pand herkennen aan de zwarte buitenkant, met in grote letters ons logo. Je kunt de auto voor de deur parkeren, en je kunt naar binnen door de glazen pui. Daar staat een van onze toppers voor je klaar om je te helpen!

Reviews

Irma, Den Haag
7 juli 2021

Heel blij met alle aankopen tot nu toe: van spiegels, kaarsen, poef tot kussens. Een vanmiddag favo-winkels.

Jolanda, Lochem
5 juli 2021

Snelle levering prima service aan de telefoon. Goed geholpen.

Karin, Oss
5 juli 2021

Leuk product! Het product werd snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering.

Ingeborg, Koewacht
2 juli 2021

Prima!! Hetgeen wat wordt beloofd wordt gedaan!!