• Gratis bezorging vanaf 45,-
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Bezoek onze Wants&Needs winkel

MEUBELS

Bijzettafels

Wants&Needs is dagelijks bezig om de laatste trends op het gebied van wonen te signaleren. Ons doel is om net die musthaves te vinden die je niet overal ziet.

Bijzettafels zijn helemaal hip. Ze hebben dezelfde functie als een salontafel. Een plekje voor die stapel magazines die je nog steeds wilt lezen, of voor die plant waar je helemaal happy van wordt. Een bijzettafel om die mooie lamp op te plaatsen of een bijzettafel om als nachtkastje te gebruiken. Ook kan een bijzettafel gebruikt worden voor bij de bank, of als er bezoek komt als kruk, of om er een wijnkoeler op te zetten tijdens een diner. Kortom de bijzettafel is een bijzonder multifunctioneel meubelstuk

 • Lees verder...


  Flexibel en praktisch, dat zijn bijzettafels!

  Een bijzettafel kun je wat sneller wisselen als een salontafel omdat bijzettafels nu eenmaal kleiner, meer betaalbaar, en snel wisselend zijn binnen een collectie. Bijzettafels zijn daarnaast ook lekker licht en flexibel. In de zomer kun je een bijzettafel bijvoorbeeld ook heel gemakkelijk mee naar buiten nemen.

  De bijzettafel is er in vele vormen, maten en materialen. De houten bijzettafels komen het meeste interieurs terug. Maar je wil natuurlijk wel een bijzettafel die bijzonder en uniek is. Je wil nét die ene gave bijzettafel, die niemand anders heeft. Daarom doen we er alles aan om de meest unieke collectie bijzettafels aan te bieden in onze webshop. Ronde bijzettafels of bijzettafels in een setje, wij hebben de collectie met grote zorg voor je geselecteerd. Gelukkig bestaat onze collectie uit nog veel meer musthaves zoals gave verlichting, mooie klokken tot strakke spiegels

  Wil je graag advies van ons, mail ons gerust en wij helpen je graag verder. Onze stylist is iedere werkdag aanwezig en wil je graag helpen. 

  Wij wensen je veel plezier met je nieuwe bijzettafel! 

  . Ook voor buiten hebben we leuke items zoals mooie grote luxe potten48 Items

Aflopend sorteren

48 Items

Speciale prijs  36,00 Normale prijs  36,75
Speciale prijs  59,55 Normale prijs  67,95
Speciale prijs  73,00 Normale prijs  73,70
Speciale prijs  106,35 Normale prijs  123,90
Speciale prijs  125,45 Normale prijs  142,95
Speciale prijs  129,00 Normale prijs  155,00
Speciale prijs  214,55 Normale prijs  245,00
Speciale prijs  299,00 Normale prijs  329,00
Speciale prijs  370,00 Normale prijs  399,00

48 Items

Aflopend sorteren

48 Items