All about us!

Wij zijn Wants&Needs - dé woonwinkel met musthaves for living. In 2015 is Tessa Selten haar droom achterna gegaan. Haar passie voor interieur is vormgegeven tot een uniek en vernieuwend merk: Wants&Needs. Met een uitgebreide collectie die constant transformeert, vorm jij het interieur dat perfect bij je wensen en behoeften past. Voor ieder budget, voor iedere smaak en voor iedere ruimte. Geniet van ultiem woongenot, in jouw stijl, precies zoals jij dat wilt. Met perfect passende meubels, de juiste verlichting en hier en daar wat blikvangers van je favoriete merken.

Everything you want, everything you need.

Over ons

Wants&Needs showroom

Private shopping

Helaas is onze showroom tijdelijk gesloten. Je kunt nog wel steeds producten op zicht bestellen. Hier lees je meer over op onze showroom pagina. 

Ons team

Samen staan we sterk

In 2015 heeft Tessa Selten de (online) deuren van Wants&Needs geopend, waar het stokje in 2020 is doorgegeven aan broer Koen Goossens. Broer en zus hebben de handen ineen geslagen en de kans gegrepen om Wants&Needs naar een hoger niveau te tillen. Het succes danken ze aan de dynamiek tussen beiden. Ze bezitten samen een waardevolle combinatie aan creativiteit, nuttige competenties en ervaring. Zo kent Koen de meubelbranche als zijn broekzak en is hij een commerciële denker. Tessa is het creatieve brein en de motor achter het concept. Met behulp van een jong en enthousiast team, is deze dynamiek uitgewerkt tot een krachtig winkelconcept: Wants&Needs.

Op naar een betere wereld

Jij bestelt - wij planten een boom

Duurzaam ondernemen is een keuze. Wants&Needs voegt de daad bij het woord als het gaat om het nemen van onze verantwoordelijkheid. Wij streven naar een gezonde balans tussen mens, milieu en economie. Zo planten wij voor elke bestelling boven de 50,- een boom om CO2 uitstoot te compenseren. Daarnaast scheiden we afval, maken we gebruik van recyclebare verpakkingen en gaan we in 2022 zonnepanelen plaatsen voor 100% groene stroom. Verder werken we mee aan het doel om al het plastic uit de oceanen te verwijderen, in samenwerking met The Ocean Cleanup. Alles zodat je met een gerust hart een bestelling kunt plaatsen bij Wants&Needs - waarmee je ook een steentje bijdraagt aan een betere wereld.

 

Interieuradvies op maat

Het huis van je dromen

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van je woning? Wil je een tijdloos interieur dat ook nog in de toekomst aan je wensen voldoet? Kom je er samen niet aan uit welke stijl je precies wil hanteren? Wij helpen je naar het interieur waar je altijd al van gedroomd hebt. Wat je wensen en behoeften ook zijn. Of je nu op zoek bent naar het ideale verlichtingsplan, de juiste indeling van jouw meubels, de perfecte stijl voor in je gehele interieur of een woning gericht op de toekomst met eventuele kinderkamers of een werkkamer. Wij gaan met je in gesprek en helpen je bij het ontwerpen en realiseren van en interieur op maat. Kenmerken als comfort, luxe en exclusiviteit staan hierbij centraal. Alles om van jouw huis écht een thuis te maken.

Een greep uit onze prachtige merken

Take a look

Reviews