• Grote voorraad met snelle levering
  • Betaal veilig & achteraf
  • Gratis bezorging vanaf 60,-
  • Ma-vr bereikbaar tussen 10:00 - 22:00

Bestellen

Is je online winkelmandje gevuld en ben je klaar om te bestellen? Klik rechtsboven op de shopping bag en check in het overzicht of alle aantallen en producten kloppen. Ga nu verder naar het bestelproces door op "bestelling afronden" te klikken. Binnen 3 stappen kun je al je gegevens achterlaten en een bestelling plaatsen. Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling? Neem dan contact met ons op. 

Een bestelling plaatsen bij Wants&Needs
1. Verzend- en factuuradres

Het verzendadres is het adres waarop je de bestelling wil ontvangen. Vaak is dit gewoon je eigen woonadres, maar je kunt er ook voor kiezen om het op een ander adres te laten leveren. Het factuuradres is het adres waarop je de factuur wil ontvangen. Je factuuradres kan verschillen van je verzendadres, in het geval dat je het pakketje ergens anders wil ontvangen. Dit kun je gemakkelijk aangeven in het bestelproces. Besef je je later dat je het pakket toch op een ander adres wil ontvangen? Je kunt dit gemakkelijk aanpassen in je account of neem contact met ons op.

2. Verzendmethodes

Wij verzenden onze pakketten met onze vervoerder DHL. Bezorging aan huis of werk is gratis vanaf 60,-. Is het bedrag van je bestelling minder dan 60,-? Dan rekenen wij 5,95 verzendkosten. Ook kun je er voor kiezen om je bestelling op te halen in onze showroom te Gemert. Kies je voor deze optie, dan nemen wij contact met je op zodra de bestelling klaarstaat om opgehaald te worden. Voor het afhalen van bestellingen rekenen wij geen extra kosten. 

3. Betalen

Tot slot kun je een betaalmethode kiezen. Wants&Needs biedt verschillende betaalmethodes aan, van AfterPay en iDeal tot BitPay. Alles zodat jij gemakkelijk en veilig kunt betalen op de manier die jij fijn vindt. Wil je meer weten over de verschillende betaalmethodes? Klik dan hier

Hierna kun je de bestelling nog even doornemen - et voilà! Met één druk op de knop "plaats bestelling" wordt jouw bestelling geplaatst en gaan wij achter de schermen direct aan de slag om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Alle informatie over je bestelling, zoals je orderbevestiging en track&trace e-mail, ontvang je via de mail en kun je terugzien in je account. 

Reviews