• Grote voorraad met snelle levering
  • Betaal veilig & achteraf
  • Gratis bezorging vanaf 60,-
  • Ma-vr bereikbaar tussen 10:00 - 22:00

Zakelijk bestellen

Wants&Needs is er niet alleen voor het inrichten van je interieur, maar ook om een plek te creëren waar mensen kunnen werken, overnachten of genieten van een lekkere bak koffie. Ben jij bijvoorbeeld bezig met het opnieuw inrichten van je restaurant, of wil je een fris kantoor waar alle werknemers weer hard kunnen werken? Dan ben je bij Wants&Needs aan het juiste adres. Het team van Wants&Needs staat voor ondernemers klaar om te helpen met het inrichten van o.a. restaurants, kantoren, hotels of café's. Ben je een stylist of interieuradviseur? Ook voor jou hebben wij de juiste meubels en woonaccessoires om je project tot een succes te maken. We leveren onder andere aan cafés, hotels, bedrijven, kantoren en stylisten, maar ook voor andere projecten kunnen we je helpen. 

Graag bespreken we jouw ideeën en maken we een voorstel op basis van deskundig advies, geheel afgestemd op je wensen. Heb je al een idee welke producten je zakelijk bij ons zou willen bestellen? Dan kan er door onze medewerkers snel een offerte worden opgesteld. Heb je nog geen idee hoe je het moet aanpakken, en kun je wel wat advies gebruiken? Onze interne interieuradviseurs staan voor je klaar om je te helpen met een passend voorstel. Met een grote voorraad en meer dan 20.000 producten kunnen we altijd iets voor je betekenen. 

Meer informatie?

Klinkt een van deze mogelijkheden je goed in de oren of wil je nog wat meer informatie? Stuur een mailtje naar service@wantsandneeds.nl en wij voorzien je op werkdagen altijd binnen 24 uur van een reactie. Vermeld in je mail de volgende informatie:

> Naam en achternaam

> Naam van het bedrijf inclusief KVK nummer

> De vraag om deskundig advies door een van onze interieuradviseurs, indien gewenst

> Lijst met producten voor de offerte aanvraag, indien gewenst

> Voorkeursmomenten voor het maken van een afspraak, indien gewenst

Heb je andere vragen of spreek je liever direct met een van onze medewerkers? Bel dan direct naar +31 (0) 85 08 62 883 of kijk hieronder voor andere mogelijkheden om contact met ons op te nemen. 

> Chat met één van onze medewerkers, iedere dag van 10:00 tot 22:00 (gebruik de chatbalk rechts onderin het scherm)

> Stuur ons een privé bericht op Instagram: @_wantsandneeds

> Je bent ook van harte welkom in onze showroom in Gemert om kennis te maken met ons en onze producten. Mocht je een specifiek product willen bekijken voor jouw project, mail of bel ons dan eerst even zodat wij kunnen zorgen dat dit product klaarstaat.

Bedrijfsgegevens Wants&Needs

Adres: Industrieweg 66A te Gemert

KVK nummer: 75952319

BTW nummer: NL860455014B01

 

Reviews