• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Zakelijk bestellen

 

Ben je voor je bedrijf of project op zoek naar stoelen, tafels, lampen of woonaccessoires?

Ook als zakelijke klant kun je bij Wants&Needs terecht. We leveren onder andere aan; cafés, hotels, bedrijven, kantoren en stylisten. Graag bespreken we jouw ideeën en maken we een voorstel op deskundig advies geheel afgestemd op jouw wensen.

Ontvang je graag een passend voorstel? Stuur dan een mail naar service@wantsandneeds.nl of bel direct naar 085 0862883. Ook ben je van harte welkom in onze woonwinkel in Nuenen.

Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!