Zakelijk bestellen

 

Ben je voor je bedrijf of project op zoek naar stoelen, tafels, lampen of woonaccessoires?

Ook als zakelijke klant kun je bij Wants&Needs terecht. We leveren onder andere aan; cafés, hotels, bedrijven, kantoren en stylisten. Graag bespreken we jouw ideeën en maken we een voorstel op deskundig advies geheel afgestemd op jouw wensen.

Ontvang je graag een passend voorstel? Stuur dan een mail naar service@wantsandneeds.nl of bel direct naar 085 0862883. Ook ben je van harte welkom in onze woonwinkel in Gemert.

Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp