Ben je verhuisd, of toe aan een frisse wind door je interieur?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van je woning? Wil je een tijdloos interieur dat ook nog in de toekomst aan je wensen voldoet? Kom je er samen niet aan uit welke stijl je precies wil hanteren? Wij helpen je naar het interieur waar je altijd al van gedroomd hebt. Wat je wensen en behoeften ook zijn. Of je nu op zoek bent naar het ideale verlichtingsplan, de juiste indeling van jouw meubels, de perfecte stijl voor in je gehele interieur of een woning gericht op de toekomst met eventuele kinderkamers of een werkkamer. Wij gaan met je in gesprek en helpen je bij het ontwerpen en realiseren van en interieur op maat. Kenmerken als comfort, luxe en exclusiviteit staan hierbij centraal. Alles om van jouw huis écht een thuis te maken.

Direct een afspraak maken

Interieuradvies

Maak van je huis een thuis

Kun je wel wat advies en begeleiding gebruiken bij de inrichting van je woning? Wil je een tijdloos interieur dat ook nog in de toekomst aan je wensen voldoet? Kom je er samen niet aan uit welke stijl je precies wil hanteren? Wij adviseren je voor het interieur waar je altijd al van gedroomd hebt. Wat je wensen en behoeften ook zijn. Of je nu op zoek bent naar het ideale verlichtingsplan, de juiste indeling van jouw meubels, de perfecte stijl voor in je gehele interieur of een woning gericht op de toekomst met eventuele kinderkamers of een werkkamer. Wij gaan met je in gesprek en begeleiden je bij het ontwerpen en realiseren van een interieur op maat. Kenmerken als comfort, luxe en exclusiviteit staan hierbij centraal. Alles om van jouw huis écht een thuis te maken.

Lees meer over interieuradvies

Projectinrichting

Volledige ontzorging en begeleiding

Wij begeleiden je graag bij de inrichting van je ruimte in de hospitality, business of retail. Hierbij geloven wij volledig in het ontzorgen van een opdrachtgever en particulier. Of het nou gaat om 150m2 of 15.000m2. Bij ons krijgt ieder interieurproject een custom made ontwerp. Een ontwerp kan vanaf een casco ruimte volledig door ons ontworpen worden. Vloer- en wandafwerking, een lichtplan, een materiaal- en kleurplan, bouwbegeleiding, projectmanagement en styling zijn onze vakgebieden. Om een interieurproject af te ronden nemen wij ook de leveranciersselectie en de realisatie op ons. We staan voor volledig ontzorgd worden. Dit doen we door middel van stijlvolle, rustgevende, onderscheidende en luxe interieurs.

Lees meer over projectinrichting

Reviews