Voor elke bestelling boven de 50,- planten wij een boom

Met als doel onze CO2 uitstoot te compenseren, planten wij voor iedere bestelling boven de 50,- een boom. Hierbij ondersteunen wij de bosinspanningen van het bedrijf Tree-Nation, met als missie de wereld te herbebossen. Tree-Nation herstelt niet alleen bossen, maar creëert daarnaast banen, ondersteunt lokale gemeenschappen en beschermt de biodiversiteit. Deze missie wordt door Wants&Needs gedeeld. Wanneer je een bestelling plaatst op onze website, wordt er door Tree-Nation een boom geplant in een van de beschikbare landen, zoals Madagascar en Tanzania. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een boomcertificaat, met alle informatie over de boom die dankzij jou is geplant. Door het planten van bomen draagt Wants&Needs bij aan een betere wereld. Beter voor de mens én voor de natuur. Ook jij kunt een bijdrage leveren door een bestelling te plaatsen of via deze link direct een boom te planten.

Jij bestelt - wij planten een boom

In samenwerking met Tree-Nation

Voor iedere bestelling boven de 50,- die wordt geplaatst op www.wantsandneeds.nl, wordt een boom geplant. Voor 1,- kun je nog een extra boom planten, om zo nóg meer bij te dragen aan ons doel klimaatverandering tegen te gaan. Door een bestelling te plaatsen op onze website ontvang je dus niet alleen nieuwe musthaves, maar draag je ook direct een steentje bij aan een betere wereld. Wil jij een bijdrage leveren om de wereld een klein beetje beter te maken? Plaats dan - met een gerust hart en zonder vieze handen - een bestelling op onze website.

Over Tree-Nation

Planting trees around the world

De missie van Tree-Nation is het bestrijden van klimaatverandering en ontbossing. Ze faciliteren projecten voor het planten van bomen over de hele wereld, hoewel hun belangrijkste focus op de tropische regio ligt. Met ontbossing over de hele wereld komt er meer CO2 vrij in de atmosfeer, met verwoestende gevolgen voor onze planeet. Dit dreigt onze natuur tot uitsterven. Tree-Nation heeft de ervaring van het planten van een boom erg gemakkelijk en leuk gemaakt, zodat steeds meer mensen zich aansluiten bij deze community. Jij ook?

1 order = 1 tree

Check ons bos

Heb je een bestelling geplaatst bij Wants&Needs? Congrats, tree owner! Bedankt voor het kiezen van een duurzame oplossing. Samen kunnen we een groot verschil maken. Tree-Nation plant jouw boom in een van de beschikbare landen, zoals Kenia of India. Je ontvangt een boomcertificaat met je naam erop en vindt alle informatie terug op onze website van Tree-Nation. Denk aan de details van het soort boom en de locatie waar de boom zich bevindt. Benieuwd hoeveel bomen er al in ons bos staan? Check dan de volgende link.

Reviews