• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Tree-Nation

Tree-Nation | Wants&Needs

Wants&Needs heeft groene vingers

In samenwerking met Tree-Nation heeft Wants&Needs iets nieuws geïntroduceerd: een Wants&Needs bos! Voor iedere bestelling boven de 50.- die wordt geplaatst op onze website, wordt er een boom geplant in ons eigen Wants&Needs bos. Dit bos is verspreid over meerdere landen, zoals Kenia, Nicaragua, Colombia en India. Door de creatie van ons Wants&Needs bos dragen wij bij aan een betere wereld, met minder CO2 uitstoot. Beter voor de mens én voor de natuur. Door het plaatsen van een bestelling op www.wantsandneeds.nl draag jij meteen je steentje bij aan een betere wereld. Ons team legt je graag alles uit. Lees snel verder en ontdek meer!

Jij bestelt - wij planten een boom!

Tessa: “Voor iedere bestelling die wordt geplaatst op www.wantsandneeds.nl wordt er een boom geplant in ons eigen Wants&Needs bos. Zo ontvang je natuurlijk toffe musthaves voor in jouw interieur, maar plant je ook meteen je eigen boom in ons Wants&Needs bos. En dat allemaal zonder vieze handen! In een poging om de CO2 uitstoot te compenseren, werken wij samen met het bedrijf Tree-Nation. Dit alles om hun bosinspanningen te ondersteunen. Ons bos zal groeien - net zoals wij. Wil jij ook bijdragen aan een betere wereld, en een boom plaatsen in ons Wants&Needs bos? Plaats dan snel een bestelling op onze website. Kleine moeite, toch?”

Tree-Nation | Wants&Needs

Onze vrienden van Tree-Nation

Nikki: “Voor dit concept werken wij samen met onze vrienden van Tree-Nation. De missie van Tree-Nation is het bestrijden van klimaatverandering en ontbossing. Ze faciliteren projecten voor het planten van bomen over de hele wereld, hoewel hun belangrijkste focus op de tropische regio ligt. Tree-Nation heeft de ervaring van het planten van een boom erg gemakkelijk en leuk gemaakt, zodat steeds meer mensen zich aansluiten bij deze community. Door een bestelling te plaatsen bij Wants&Needs, draag je vanzelf je steentje bij aan een betere wereld. Met ontbossing over de hele wereld komt er meer CO2 vrij in de atmosfeer, met verwoestende gevolgen voor onze planeet. Dit dreigt onze natuur tot uitsterven. Wil je bijdragen om de wereld een klein stukje beter te maken? Plaats dan je bestelling - geheel zonder schuldgevoel - en plant vanzelf jouw boom in ons Wants&Needs bos.”

Tree-Nation | Wants&Needs

Check ons eigen Wants&Needs bos!

Romy: “Heb je je bestelling geplaatst? Check! Tijd om je boom te planten. Na het bestellen bij Wants&Needs, wordt er vanzelf virtueel een boom geplant. Tree-nation zorgt ervoor dat je eigen boom wordt geplant in een van de vele beschikbare landen, zoals Kenia of India. Vervolgens kun je alle informatie over je eigen boom vinden op onze website van Tree-nation. De details van het soort boom, de locatie waar de boom zich bevindt en een link naar het boomcertificaat. Benieuwd hoeveel bomen er al in ons Wants&Needs bos staan? Check dan de volgende link - en spot vooral je eigen boom in ons bos.”

Tree-Nation | Wants&Needs

Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!