• Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis (indien op voorraad)
  • Bezoek onze Wants&Needs showroom
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Ma-za bereikbaar tussen 10:00 - 22:00

Betalen

Bij Wants&Needs kun je op diverse manieren 100% veilig betalen.

Betaalopties
iDeal

iDEAL is een betaalmethode waarmee je via je eigen bank online kunt betalen. Je kunt hierbij kiezen uit de volgende banken: ABN Amro, ASN Bank, Bunq, Van Lanschot Bankiers, Handelsbank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS Bank en Triodos Bank. 

AfterPay

Achteraf betalen (Nederland) AfterPay voert voor www.wantsandneeds.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay app kunt inzien en beatlen. Met de AfterPay app regel je dit veilig en eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties en e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaarstaat. Bij Wants&Needs kun je achteraf betalen tot een bedrag van 200,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay, dan kun je achteraf betalen tot een bedrag van 2.500,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je bestelling betalen met een andere betaalmethode. Bij vragen of meer informatie kun je altijd contact opnemen met AfterPay.

14 dagen na je bestelling krijg je automatisch een factuur vanuit AfterPay doorgestuurd, ongeacht de levertijd van je bestelling. Heb je bericht gekregen vanuit AfterPay om te betalen voor je bestelling, maar heb je je bestelling nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via service@wantsandneeds.nl, dan stellen wij de betaaldatum voor je uit en kun je betalen na ontvangst van je bestelling.

Visa

Je kunt direct en veilig betalen met Visa. 

Mastercard

Je kunt direct en veilig betalen met Mastercard.

Paypal

Paypal is een veilige manier van betaling tussen consument en webwinkel. Om met Paypal te kunnen betalen, heb je alleen een e-mailadres nodig en kun je dus direct je betaling voltooien. Mocht er sprake zijn van uitgestelde bankbetaling, dan wordt je bestelling verstuurd zodra we de betaling hebben ontvangen.

Bancontact

Met een Belgische betaalkaart kun je veilig en snel je betaling voldoen via Bancontact.

Wants&Needs giftcard

De Wants&Needs giftcard is alleen geldig als betaalmiddel op www.wantsandneeds.nl of in onze Wants&Needs showroom. Het bedrag op de kaart is je tegoed. Deze kun je op meerdere artikelen toepassen. De code die op de giftcard staat kun je invoeren in het betaalproces. De Wants&Needs giftcard is 1 jaar geldig.

Wants&Needs kortingscode

Onze kortingscodes kun je gebruiken om korting te krijgen op het bedrag van je totale bestelling. Iedere kortingscode heeft een unieke korting. De korting is gebaseerd op een vast bedrag of op een percentage. Onze kortingscodes zijn niet geldig bij gebruik van een Wants&Needs giftcard. Een kortingscode is altijd maar eenmalig geldig en verliest haar waarde na gebruik.

Reviews