Garantie en service

Bij Wants&Needs garanderen we dat je een product koopt dat in een goede staat is, en bij normaal gebruik blijft werken zoals verwacht. Dit is in lijn met de wettelijke garantie. Wettelijke garantie betekent dat een product hetgene is of moet doen wat jij als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Is dat toch niet het geval, dan zorgen wij voor een passende oplossing. Dit kan zijn herstel of vervanging van het product, of het (deels) terugstorten van het aankoopbedrag. In alle gevallen kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden. 

De volgende aspecten zijn uitgesloten van garantie: producten die oneigenlijk gebruikt zijn, zoals bij schuld/opzet en geweld en product specifieke eigenschappen zoals normale slijtage en gebruikssporen. 

Wants&Needs garantie en service
Hoe gaat de garantieaanvraag in zijn werk?

Is je product beschadigd, werkt jouw item niet meer zoals het hoort of is het item kapot gegaan nadat de 30 dagen omruiltermijn is verstreken? Wij ruilen het product niet direct voor je om, maar leggen het probleem eerst voor aan onze leverancier of de fabrikant van het product. Stuur ons een e-mail via service@wantsandneeds.nl met je ordernummer, geef aan om welk product het gaat en geef een duidelijke omschrijving van je klacht. Stuur altijd foto's mee (of eventueel een video) van het product, de beschadigingen en het probleem. Sommige producten hebben een serienummer of SKU. Deze vind je bijvoorbeeld onder de zitting bij een stoel, op de fitting of aan de onderkant van een lamp. Als je deze informatie hebt gevonden, verzoeken we je dit ook mee te sturen in de e-mail. Met deze informatie dienen wij een garantieaanvraag bij onze leverancier of fabrikant in. Hiervan houden wij je altijd op de hoogte. Houd er wel rekening mee dat de ene aanvraag soms wat langer kan duren dan de ander.

Ik heb een klacht. Wat nu?

Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkst. Daarom horen we het graag als je niet tevreden bent over de verzending, afhandeling of service van Wants&Needs, of als je een klacht hebt over een product. Zo zorgen we ervoor dat de service van Wants&Needs constant verbetert. Heb je een klacht, verbeterpunt of tip voor Wants&Needs? Of ben je niet tevreden met de oplossing die we je bieden? In alle gevallen kun je terecht bij onze klantenservice. Wij nemen iedere klacht heel serieus en doen er alles aan om de klacht voor je op te lossen. Je kunt ons bereiken via e-mail (service@wantsandneeds.nl) telefoon (+31(0) 85 08 62 883) of de chatfunctie op onze website.

Onderhoud

Om jouw meubels optimaal te onderhouden hebben wij verschillende onderhoudsproducten toegevoegd aan onze collectie. Deze onderhoudsproducten zijn hoogwaardige en veilige producten voor het reinigen, voeden en beschermen van jouw materiaal. Klik hier om al onze onderhoudsproducten te bekijken. Heb je vragen over onze producten of over het onderhoud van jouw meubel? Neem dan contact met ons op. 

Wants&Needs onderhoudsproducten
Onderhoud leder

Wants&Needs biedt verschillende producten voor het onderhoud van jouw lederen meubel.

 • De leather power cleaner is een extra krachtige reiniger voor leder. Het reinigt, ontvet en verwijdert moeiteloos intensieve verontreinigingen en vervuiling. 
 • De leather care & color is een kleurherstellende ledercrème, welke de levensduur verlent en het leder langer mooi houdt. 
 • De natural leather cleaner is een milde en veilige lederreiniger voor alle ledersoorten. Reinigt effectief en verwijdert o.a. vlekken en oude, vervuilde lagen ledercrème.
 • De leather care & protect is een beschermende, kleurloze ledercrème. Speciaal voor afgedekt leder. Het voedt, houdt soepel en biedt extra bescherming tegen vervuiling van o.a. drank, voedingsmiddelen en af- en uitscheiding van mens en dier. 
 • Onze verschillende onderhoudspakketten bevatten hoogwaardige en veilige producten voor het reinigen, voeden en beschermen van je leder. Deze pakketten zijn beschikbaar voor allerlei leersoorten: leathermicrofiber leatherwax & oiled leatherbrushed leather en leather look
 • Wil je totaal ontzorgd worden in het onderhoud van je lederen meubel? Met onze all in house services behandel je jouw lederen meubel voor een bepaalde serviceperiode. Gedurende deze serviceperiode ontvang je voldoende product om jouw meubel de gehele garantieperiode te beschermen. Inclusief vlekken service.

De volgende aspecten zijn uitgesloten van service: meubelen die oneigenlijk gebruikt zijn, zoals bij schuld/opzet en geweld en product specifieke eigenschappen zoals normale slijtage en gebruikssporen.

Onderhoud hout

Wants&Needs biedt verschillende producten voor het onderhoud van jouw houten meubel.

 • De antique wax is een traditionele boenwas geschikt voor het behandelen van houten oppervlakken zoals kasten en tafels. 
 • De matt polish is een verzorgingsproduct speciaal geschikt voor alle mat gelakte of naturel geoliede houtsoorten. Het frist je houten meubel op zonder een glanslaag achter te laten. 
 • De natural wood sealer is een watergedragen, kleurloze impregneerolie voor alle onbehandelde of gebeitste houtsoorten. Biedt optimale bescherming tegen water, olie en vet. 
 • Teakfix is een kleurloze teakbeschermer op waterbasis speciaal voor onbehandeld tropisch hardhout zoals teak en acacia. Beschermt tegen vocht en vuil zonder dat de natuurlijke houtkleur wordt aangetast. 
 • De wood power cleaner is een extra krachtige reiniger en ontvetter voor hout afgewerkt met lak, was, olie, wasolie alsmede onbehandeld hout. 
 • De natural wood cleaner is een effectie houtreiniger op waterbasis. Het reinigt, ontvet en verwijdert vuil en vlekken. Tevens te gebruiken als voorbehandeling van een specialistisch houtverzorgingsproduct. 
 • De wood care kits bevatten verschillende verzorgingsproducten voor het optimale onderhoud van jouw houten meubel. Beschikbaar voor alle soorten hout. 

De volgende aspecten zijn uitgesloten van service: meubelen die oneigenlijk gebruikt zijn, zoals bij schuld/opzet en geweld en product specifieke eigenschappen zoals normale slijtage en gebruikssporen.

Onderhoud stof

Wants&Needs biedt verschillende producten voor het onderhoud van jouw stoffen meubel. 

 • Met de textile protector bescherm je alle soorten textiel tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie. De textile protector zorgt voro een onzichtbaar laagje dat vlekwerend en waterafstotend werkt. 
 • De anti-static spray vermindert statische lading op meubelstoffen, tapijt, gordijnen, boxsprings, tuinkussens en autobekleding. Minimaliseert het aantrekken van stof en beschermt tegen de opbouw van statische elektriciteit. 
 • De textile refresher verwijdert onaangename geuren uit alle soorten textiel. De beste oplossing bij het verwijderen van vieze luchtjes in je meubelstof. 
 • De textile power cleaner is een extra krachtige reiniger voor synthetische textiele bekleding. Verwijdert o.a. smeervlekken, vette aanslag en voedselvlekken.
 • Textile cleantex is een natuurlijke textielreiniger en vlekkenverwijderaar op waterbasis, waarmee je vlekken van darnken, eten en af- en uitscheiding van mens en dier kan verwijderen.
 • De textile care kit bevat twee gespecialiseerde producten voor het reinigen en optimaal beschermen van nieuwe en gebruikte meubelstoffen. Geniet langer van je stoffen meubel door deze goed te onderhouden met deze care kit. 
 • De all in house services bieden voldoende product om jouw stoffen meubel gedurende de serviceperiode van 3 jaar of 5 jaar te beschermen. Inclusief vlekkenservice. 

De volgende aspecten zijn uitgesloten van service: meubelen die oneigenlijk gebruikt zijn, zoals bij schuld/opzet en geweld en product specifieke eigenschappen zoals normale slijtage en gebruikssporen.

Onderhoud vloerkleden

Wants&Needs biedt verschillende producten voor het onderhoud van jouw vloerkleed. 

 • Het non-skid anti slip onderkleed zorgt ervoor dat jouw vloerkleed langer mee gaat. Goed voor de levensduur en het voorkomt uitglijden en bobbels bij dunne vloerkleden. Dit anti slip onderkleed kan gebruikt worden op iedere vloer en ook op vloerverwarming. 
 • De James startersset is te gebruiken bij vlekken op jouw vloerkleed. In deze startersset zitten meerdere onderhoudsproducten voor het effectief reinigen van je karpet.
 • Dit onderhoudspakket biedt 5 jaar service op jouw vloerkleed. Je ontvangt voor de gehele serviceperiode van 5 jaar de benodigde onderhoudsartikelen voor het beschermen en behandelen van jouw karpet. Inclusief vlekkenservice.

De volgende aspecten zijn uitgesloten van service: karpetten die oneigenlijk gebruikt zijn, zoals bij schuld/opzet en geweld en product specifieke eigenschappen zoals normale slijtage en gebruikssporen.

Reviews