• Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Bezoek onze Wants&Needs winkel

PTMD

PTMD

Lees meer

46 Items

Aflopend sorteren

46 Items

Speciale prijs  106,35 Normale prijs  123,90

46 Items

Aflopend sorteren

46 Items

Een bijzonder inspirerend merk dat op Wants&Needs aangeboden wordt is PTMD. Al sinds 1992 reist PTMD met een grenzeloze liefde voor vernieuwing en vakmanschap de hele wereld over. Op deze manier probeert PTMD producten te verkrijgen en te creëren met een uniek karakter. De olie die de PTMD machine draaiende houdt en tot een succes maakt is passie en vakmanschap.

Een samenwerking van originele en vakkundige kunstenaars, creatieve producenten en een netwerk aan gepassioneerde detaillisten, zorgt dat de producten van PTMD verrassend en uniek blijven. Wants&Needs heeft daarom de gaafste producten van PTMD, zoals eetkamerstoelen en fauteuils, hanglampenbijzettafels en krukken, dierenkoppen en andere woonaccessoires.

Niet alleen op het vlak van woonaccessoires, meubels en verlichting kun je je laten inspireren door PTMD, maar ook op sociaal vlak. Omdat PTMD veel reist naar het Verre Oosten, wordt het merk vaak geconfronteerd met kinderen die geen toekomst hebben. Om deze reden heeft PTMD het kids-house in Ho-Chi-Minh in Vietnam opgericht, waarbij meisjes die kampen met een uitzichtloze situatie weer een puntje licht zien aan de horizon op een goede toekomst en een warm thuis.

PTMD heeft dus naast hun grote hart voor hun producten, een fantastisch groot hart voor de wereld. Omdat Wants&Needs op zoveel mogelijk vlakken probeert bij te dragen aan een wereld die verantwoordelijk omgaat met zijn eigen natuur en alles wat daaruit voortvloeit, proberen we in onze meubels, woonaccessoires, verlichting, vloerkleden en schilderijen, zoveel mogelijk maatschappelijk verantwoorde producten aan te bieden in het assortiment. De maatschappelijke betrokkenheid die PTMD toont helpt hier een handje aan mee.

Ben je fan van stoere producten met ruwe, en kwalitatief hoogwaardige materialen? Dan is PTMD precies het goede merk voor jou!