Helemaal hip: een wandkleed aan de muur!

Zeg maar dag tegen je saaie en kale muur. Ga voor dé trend van 2022: hang een groot wandkleed aan je muur. Met een wandkleed creëer je à la minute klasse in huis. Helemaal hip en New York loftstijl-proof. Bij Wants&Needs hebben wij verschillende wanddoeken in verschillende stijlen. Zo vind je altijd een wandkleed die bij jouw stijl past!

Door Martijn

Helemaal hip: een wandkleed aan de muur!

Je ziet ze steeds vaker voorbij komen op kanalen als Instagram en Pinterest: grote wandkleden. Het is een alternatief voor een normaal schilderij op de wand en we omarmen deze trend massaal. Niet zo vreemd, want de wandkleden worden in allerlei soorten en maten gemaakt. Een wanddoek bekleedt natuurlijk direct een groot deel van je muur. Hierdoor hoef je niet op zoek naar schilderijen of posters die bij elkaar passen. In plaats van meerdere kleine prullaria aan de muur, houd je het dus rustig. Je trekt direct de aandacht in een ruimte naar een wanddoek. Zeker wanneer je voor een grote variant kiest.

Tip: Lees ook ons artikel over het ophangen van je schilderij!

Wants&Needs accessoires Wanddoek Face Velvet | Wants&Needs

Kleuren, formaten en materialen

Wanddoeken voor binnen zijn er in verschillende soorten en maten. Ideaal! Zo vind je altijd een kleed dat past bij jouw wensen en stijl. Bij het uitzoeken van een wandkleed is het niet alleen belangrijk om te letten op kleur of print, maar ook op het materiaal en de grootte ervan. Je vindt verschillende varianten, in stoffen als velvet en katoen en in formaten tot een paar meter breed. Ook de ruimte waar je het kleed neerhangt is van belang. In de woonkamer boven de bank durf je misschien te gaan voor een uitgesproken wandkleed, terwijl je in de slaapkamer kiest voor een rustig wandkleed.

Wants&Needs accessories Wanddoek Carlota | Wants&Needs

Wanddoeken voor in je sportschool, yogastudio of horeca

Niet alleen in huis zijn de wandkleden van Wants&Needs een aanwinst. Ook op kantoor, in je café of zelfs in je sportschool zorgen de wandkleden voor meer sfeer. Wij hebben wanddoeken in verschillende thema’s. Wat dacht je van wanddoek surfing in de sportschool? Of wanddoek Palace op kantoor?