SPIEGELS

Pagina

Producten 1-60 van 173

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Pagina

Producten 1-60 van 173

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Spiegel aan de wand

Everyone needs a mirror! Iedereen kijkt minstens 5 keer per dag in de spiegel. Het is natuurlijk belangrijk goed voor de dag te komen. Een spiegel is daarom onmisbaar in huis en het liefst moeten deze mooi en praktisch zijn. En wie zegt dat praktisch niet mooi kan zijn? Onze spiegels zijn origineel ontworpen, met bijzonder ophangsystemen of aparte vormen. Dit maakt dat een spiegel buiten een handig hulpmiddel, ook als wanddecoratie kan dienen.

 • Lees verder...

   

  Daarnaast vergroot een spiegel de ruimte in de kamer. Door de reflectie van de woonkamer in de spiegel is de kamer optisch dubbel zo groot. Geen ander item dan een spiegel zorgt voor dit positieve effect. Je kunt er dus voor kiezen een grote spiegel te nemen, waarmee een groot oppervlakte bedekt wordt, en waardoor de ruimte vergroot wordt.

  Daarnaast hebben we ook kleinere spiegels die dezelfde stijl hebben, maar een andere vorm. De combinatie van deze verschillende spiegels geven een speels effect op je muur, wat kan hetzelfde effect geeft als bijvoorbeeld fotolijstjes.

  Spiegels met sfeer

  Een spiegel biedt uiteraard meer sfeer aan je woning, omdat het toch aankleding is van bijvoorbeeld een kale muur. Dit kan versterkt worden door de vormgeving en de materialen van de spiegel. Zo geven houten spiegels een landelijke sfeer af, wat gezellig en warm oogt. Of de mozaïek in de rand van spiegel Oriënt geeft een sprookjesachtig, oriëntaals effect. Dit geeft een totaal andere, maar toch gezellige sfeer aan je interieur.

  Om je te inspireren en je een beeld te laten vormen van een perfecte spiegel in je interieur, zijn bij een heel aantal spiegels sfeerbeelden toegevoegd. Spiegel Look heeft hier een heel bijzondere draai aan gegeven. Dit woonidee, waarbij de spiegel gebruikt wordt als onderzetter voor kaarsen, kan bijzonder leuk passen in jouw woning en is helemaal uniek!

 • Spiegels in verschillende stijlen

  Elke spiegel in ons assortiment heeft een heel eigen woonstijl. Zo hebben we landelijke spiegels in onze collectie, maar ook klassieke en industriële spiegels. Een spiegel omvat dus een veel groter gebied dan alleen de praktische functie van het item. Een spiegel kan namelijk bijdragen aan de stijl die jij in je interieur door wilt voeren. Wij beschouwen spiegels daarom ook echt als wanddecoratie, die even bijzonder, uniek en kwalitatief hoogwaardig moeten zijn als al onze andere woonaccessoires.