• Gratis bezorging vanaf 45,-
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Schilderijen

Een schilderij, maar dan modern!

Op de collectie schilderijen zijn we erg trots. Wants&Needs heeft een flinke collectie met de meest gave beelden, die echte musthaves zijn voor in je interieur! Een schilderij voor boven je eetkamertafel, passend bij de stijl van je meubels of volledig gematcht bij je woonaccessoires. Een schilderij hangt namelijk over een groot oppervlakte van je muur, waardoor het een bijzondere eyecatcher in je kamer is. Het is een onmisbaar item in je interieur!

 • Lees verder...

   

  Historisch gezien is een schilderij bedoelt om een moment op te nemen of een verhaal te vertellen. Een schilderij laat een portret, landschap of situatie zien. Precies hetzelfde als wat we nu met foto’s doen. Eigenlijk zijn schilderijen de foto’s van vroeger.

  De waarde en de artistieke waardering zijn gebleven, waardoor veel huishoudens nog een handgeschilderd schilderij in de woonkamer hebben hangen. Hoog tijd om deze traditionele wanddecoratie een beetje op te pimpen!

  Glasschilderij

  Wants&Needs is een webshop met trendy en kwalitatief hoogwaardige woonaccessoires en meubels. We willen de nieuwste hanglampen, de beste kwaliteit kussens en de meest moderne eetkamerstoelen. En dat geldt ook voor de schilderijen. Doordat we continu kijken naar de laatste trends op woongebied, is het ons dan ook zeker niet ontgaan dat veel nieuwe en trendy openbare gelegenheden een glasschilderij hebben hangen. Zo’n glasschilderij is vaak uitdagende of buitengewoon bijzondere foto op glas gedrukt. En het hangt super gaaf aan je muur!

  De foto’s die op glas zijn gedrukt zijn professioneel genomen en weten beelden adembenemend vast te leggen. Gedrukt achter glas wordt het contrast van de foto versterkt. Een bijzondere vorm van kunst. En een vernieuwende vorm van kunst. Het is de schilderkunst in een nieuw jasje. Het schilderij in een nieuw jasje. Een kunstvorm met hetzelfde doel, maar met een andere uitwerking!

  Betaalbaar schilderij

  Omdat een foto nemen toch wat minder monnikenwerk is dan dat Rembrandt ervan heeft gemaakt, gaan deze schilderijen voor een vriendelijker en eerlijk prijsje over de toonbank, zodat iedereen de kunst van een schilderij in zijn woning kan hebben hangen. De collectie schilderijen heeft verschillende schilderijen met landschappen, portretten en situaties in allerlei verschillende maten, uitvoeringen en filters. Er zijn schilderijen in kleur of in zwart wit. Zo is er voor iedereen een schilderij die helemaal past binnen zijn eigen stijl!48 Items

Aflopend sorteren

48 Items

Zo laag als  90,-
Zo laag als  140,-
Zo laag als  140,-

48 Items

Aflopend sorteren

48 Items