KAPSTOKKEN

Pagina

Producten 1-60 van 82

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Pagina

Producten 1-60 van 82

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Welkom, kapstok!

Iedere woning heeft een kapstok. Kapstokken zijn namelijk praktische items, die vaak wegvallen in het interieur van een woning. De kapstok is immers bedekt met jassen, dus voelen veel mensen niet de behoefte hier een mooie musthave voor aan te schaffen.

Wij vinden dat een kapstok meer waardering verdient. Een kapstok wordt namelijk constant gebruikt, hangt in de gang, waarin je als allereerst een woning betreed, en kan een dienen als wanddecoratie! Eigenlijk is een kapstok dus underrated. Is het niet fantastisch als je vanaf het eerst moment dat je je woning instapt, het interieur een verzorgde en verfijnde uitstraling heeft?

 • Lees verder...

  Kapstok als wanddecoratie

  Niet alleen schilderijen of fotolijstjes hoeven als gave wanddecoratie te functioneren. Zo zijn er een hele hoop praktische items, zoals spiegels, die door hun bijzondere vormgeving een geweldige aankleding voor je interieur zijn. Omdat het toch een bepaald oppervlakte van je muur bezet is het fijn als dit item ook het oog streelt.

  Zo geldt dat ook voor kapstokken. Een kapstok is vaak erg aanwezig in je hal, maar daar wordt overheen gekeken. Wij vinden je hal het visitekaartje voor je woning. En daar mag een mooie kapstok best een handje bij meehelpen. Een mooie kapstok, in combinatie met een sidetabel bedekt met windlichtjes, lantaarns en vaasjes, geven jouw hal een eigen stijl en bieden een warm welkom.

  Scandinavische kapstok

  Fan van een Scandinavische woonstijl? Wij wel! Onze Deense leverancier Nordal heeft ons blij gemaakt met een super gave collectie kapstokken in Scandinavische stijl! Elke kapstok in Scandinavische stijl is simplistisch vormgegeven, maar is gemaakt moderne, pure en bijzonder mooie materialen. Zo hebben we een hele hoop kapstokken in verschillende kleuren marmer. In combinatie met de gouden knoppen zijn dit echte mushtaves! Niet elke kapstok is per sé bedoeld voor jassen, maar ook erg leuk voor bijvoorbeeld hand- en vaatdoeken.

  Daarnaast hebben we een type kapstok van Nordal die gemaakt is van ruw afgewerkt hout, met gouden bevestiging. Deze kapstok roept pure eenvoud en natuur, maar is daarentegen toch erg stijlvol.