WANDDECORATIE

Producten 1-60 van 596

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-60 van 596

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wanddecoratie

We hebben veelzijdige wanddecoratie binnen het assortiment wanddecoratie. We bieden houten, stoffen en metalen wanddecoratie aan, maar ook houten en metalen fotolijsten . En dat niet alleen, elk item binnen de collectie wanddecoratie is totaal verschillend. De wanddecoratie die we hebben zijn alles behalve mainstream. Ons doel is om vernieuwend en uniek te zijn, zodat jouw interieur dat ook kan zijn. Daardoor blijven we continu op de hoogte van de meest vernieuwende en bijzondere trends. Ook op het gebied van wanddecoratie en fotolijsten. De wandkleden en ladders zijn dan ook alles behalve ‘normale’ wanddecoratie. Dat geldt ook voor de fotolijsten, die simpel, maar super elegant je kamer een boost geven .

 • Lees verder...

  Wanddecoratie gecombineerd

  Wat erg leuk is aan de categorie Fotolijsten & Wanddecoratie, is dat vrijwel alle items binnen deze categorie geweldig met elkaar gecombineerd kunnen worden! De fotolijsten en verschillende vormen van wanddecoratie zijn allemaal Scandinavisch vormgegeven, wat de mix&match van deze producten ideaal maakt. Heel stijlvol en verfijnd kunnen deze producten jouw muur helemaal aankleden. Zo hebben we als wanddecoratie bijvoorbeeld ook ladders die schuin tegen de muur op gezet kunnen worden, en waar je plaids overheen kunt hangen, of een hangbloempot. Dit maakt je muur gewoon af!

  Wanddecoratie

  Naast fotolijsten zijn andere typen wanddecoratie natuurlijk ook een eenvoudige en betaalbare manier om een saaie muur op te vrolijken. Zoals bijvoorbeeld gehaakte matten

  Wij vinden het een plezier om te scrollen over deze pagina met wanddecoratie en fotolijsten! Jij ook?