• Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Wandspiegels

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft de mooiste spiegels van het land? Wants&Needs natuurlijk! Onze ruime collectie aan spiegels bestaat uit meerdere varianten, waaronder wandspiegels. Makkelijker dan een wandspiegel gaat het toch eigenlijk niet worden? Niet alleen neemt een wandspiegel minimaal ruimte in beslag, het laat je ruimte tevens een stuk groter ogen en het is natuurlijk prachtige decoratie voor in huis.

Lees meer
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wandspiegels kunnen op verschillende manieren aan de muur bevestigd worden. De meeste wand spiegels hebben een ophangingssysteem aan de achterkant van de spiegel en dit gaat meestal gepaard met schroeven. Je kan ook een spiegel aan de muur krijgen met een plak systeem. Een zogenaamde plak spiegel is wellicht wel de meest eenvoudige manier van ophangen, dit heb je al binnen enkele minuten voor elkaar!

Grote wandspiegel

Zoals bijna ieder andere woonaccessoire zijn ook wandspiegels te verkrijgen in vele verschillende maten. Doorgaans worden bepaalde afmetingen van een spiegel gebruikt voor een bepaalde ruimte. Kleine wandspiegels worden vaak gebruikt in een badkamer of toilet waar grote wandspiegels weer gebruikt worden in de hal of woon- of slaapkamer. Een wandspiegel groot heeft toch als doel dat je je gehele reflectie kan zien. Zo kan je voor je de deur uit gaat nog altijd een laatste check doen. 

Onze wandspiegels groot zijn te verkrijgen in vele kleuren en vervaardigd uit verschillende typen materiaal. Wij bieden maar liefst 12 verschillende typen materiaal, van een houten wandspiegel tot aan een wandspiegel van steen. Daarnaast kan je kiezen uit liefst 14 verschillende kleuren, van een wandspiegel goud tot aan een groene wandspiegel. Voor ieder een spiegel te vinden!

Muur spiegel

Een muurspiegel is eigenlijk niets anders als een wandspiegel, verpakt in een andere naam. Hierdoor zal je geen verschil zien tussen onze wand spiegels en muur spiegels. Wanneer je op zoek bent naar een unieke muurspiegel dan ben je bij Wants and Needs aan het juiste adres. Onze spiegels variëren van standaard ronde spiegels tot aan unieke wanddecoraties spiegels in de vorm van een libelle of kever.

Wij bieden graag een zo groot mogelijk aanbod van spiegels muur, wij vinden het namelijk belangrijk dat jij jouw ideale spiegel kan vinden. Daarom geen zorgen, wij bieden precies wat jij nodig hebt. Kom er zelf achter via onze webwinkel of onze winkel in Nuenen.

Ronde wandspiegel

Een ronde spiegel of ronde wandspiegel kan gebruikt worden in ieder denkbare ruimte. Toch wordt een ronde wand spiegel vaak opgehangen in een toilet of badkamer. Zo hou je het lekker simplistisch en toch stijlvol. Een groot deel van onze collectie spiegel bestaat uit ronde wandspiegels. Jij hoeft enkel nog te beslissen in wat voor kleur, welke afmetingen en eventuele extra’s je wilt.

Gelukkig kan je hier eenvoudig op filteren en zo je gewenste spiegel eenvoudig vinden. Selecteer zwart wanneer je op zoek bent naar een wandspiegel zwart. Selecteer de gewenste afmetingen en zo vindt je enkel een wandspiegel rond in jouw gewenste maat. Makkelijk gaat het niet worden!

Staande spiegel

Naast ronde spiegels kan je uiteraard ook nog kiezen voor een staande spiegel. Een staande spiegel geeft je weer net wat meer bewegingsvrijheid en is hierdoor niet gebonden aan één ruimte. Heb jij een spiegel staand in de woonkamer maar heb je voor even een spiegel nodig in de slaapkamer? Dan kan je de spiegel natuurlijk gewoon verplaatsen.

Geef jij de voorkeur aan spiegels staand? Browse dan lekker door onze website en je vindt gegarandeerd een staande spiegel die aan jouw wensen voldoet.

Wand spiegel kopen

Je kan jouw spiegel op twee manieren kopen. Dit kan via onze winkel maar je kan ook een wandspiegel online kopen via onze webwinkel. Alle spiegels zijn met de hoogste zorg gemaakt en hierdoor van de allerbeste kwaliteit. Ons serviceteam team helpt jou met alle liefde een hoogwaardige spiegel in huis te halen!