• Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Ronde spiegels

Heb jij al een spiegeltje aan de wand? Ook spiegels zijn te verkrijgen bij Wants&Needs, in alle soorten en vormen. Ronde spiegels zijn enorm populair en weer net wat speelser dan een gebruikelijke vierkante of rechthoekige spiegel. Het nut van een spiegel is duidelijk. Naast deze reflecterende functie kan een spiegel je kamer ook veel ruimer laten ogen. Hierdoor is een spiegel nooit een verkeerde keuze, in welke ruimte dan ook.

Lees meer
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Ben jij op zoek naar een ronde spiegel? Doorgaans is in de badkamer een spiegel rond, waarom zou je dit echter niet in je slaapkamer of woonkamer willen? Een ronde spiegel is juist goed toe te passen wanneer je al veel ronde vormen in huis hebt en kan daarnaast juist je interieur design op een positieve manier doorbreken wanneer je enkel rechthoekige vormen hebt.

Ronde spiegel zwart

Ronde spiegels zijn beschikbaar in vele kleuren. De meest voorkomende zijn echter zwart en goud. Een spiegel rond zwart is in tegenstelling tot een gouden spiegel op ieder design te gebruiken. Een zwarte ronde spiegel zal nooit vloeken met de rest van de meubels en geeft de spiegel direct een strak design. Ondanks dat zwart als een grauwe kleur gezien kan worden, hebben we ook spiegels die speels zijn. Bekijk eens de zwarte bamboe spiegels of de spiegels met fransjes aan de randen.

Een ronde spiegel zwart is te verkrijgen in verschillende maten en soorten. Ons aanbod varieert van kleine ronde badkamerspiegels tot grote ronde spiegels met een diameter van ruim een meter. Daarnaast kunnen ze op verschillende manieren opgehangen worden. Dit kan met ophangpunten aan de achterkant van de spiegel, boven de spiegel of aan een ketting. Zo is ook het aanbod in zwarte ronde spiegel gevarieerder dan je wellicht denkt.

Ronde spiegel goud

Wil jij ultieme luxe uitstralen of heb je al meerdere goud tinten in je huis? Een gouden ronde spiegel biedt uitkomst. Goud is een duur materiaal, hierdoor is alles wat een goud look heeft ook een dure of luxe uitstraling. Wanneer je een ronde spiegel goud in welke kamer dan ook plaatst, oogt de kamer toch weer net wat fijner.

Als jij op zoek bent naar ronde spiegels met gouden omlijsting dan zal je snel genoeg zien dan het goud verschillende tinten kan hebben, van licht tot donker. Ook de ophangingspunten zijn net als de zwarte spiegels gevarieerd en hierdoor in jouw smaak of huisstijl te vinden.

Grote ronde spiegel

Zoals we al eerder benoemden, kan een kamer veel ruimer ogen dankzij een spiegel. Dit kan je dan ook perfect voor elkaar krijgen met een grote ronde spiegel. Onze grootste spiegels hebben diameters van meer dan een meter, veel groter ga je spiegels rond niet vinden. Deze grote spiegels zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, vormen en materialen. Zo hoef je dus niet bang te zijn dat je niet jouw ideale grote ronde spiegel vindt.

Wanneer je een grote ronde spiegel koopt, dan kan je deze huisstijl goed doorvoeren in anderen kamers. Koop een grote ronde spiegel voor in de woonkomer, een kleine ronde spiegel voor in de badkamer en je spiegelset rond is compleet.  

Ovale spiegel

Waar een ronde spiegel al speels is, is een ovale spiegel wellicht weer nog nét wat speelser. Deze unieke vorm kan jouw huisstijl op een zeer aangename manier doorbreken waardoor je hele huis met een ovaal spiegel al meteen anders oogt. Net als eigenlijk ieder andere vorm spiegel is een ovale spiegel te verkrijgen als staande variant en wandvariant.

Een ovaal spiegel kan tevens op meerdere manier bevestigd worden. Op deze manier weten wij gegarandeerd dat je een spiegel zal vinden die jouw smaakwensen zal vervullen. Naast ovale spiegels bieden wij uiteraard ook vierkante, rechthoekige en zelfs zeshoekige spiegels aan.

Ronde spiegel kopen

Koop een ronde spiegel eenvoudig online of in onze winkel. Onze spiegels worden uitermate veilig en stevig ingepakt waardoor vervoer geen probleem moet opleveren. Zo kan jij ook thuis optimaal genieten van jouw ronde spiegel.