• Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Badkamerspiegels

Lees meer
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Badkamerspiegel

Spiegels zijn meer dan alleen reflectie en in veel opzichten ook nog eens multifunctioneel. Spiegels zijn bijvoorbeeld te gebruiken in ieder type ruimte, zoals een badkamer. Een badkamerspiegel heeft echter vaak wel maar één doel. Dit hoeft echter niet te betekenen dat je geen mooie spiegel hoeft te kopen die jouw badkamer nog net wat mooier maakt. Daarnaast kan een spiegel badkamer je helpen te organiseren of helpen met het fatsoeneren van jezelf.

Wij bieden namelijk verschillende soorten spiegels die verschillende hulpmiddelen en handigheidjes hebben. Zo hebben wij badkamerspiegels met handige planken of schappen maar ook handige spiegelkastjes met een kaarshouder. Daarnaast bieden wij uiteraard ook ronde badkamerspiegels zonder extra accessoires, lekker simpel.

Spiegelkast badkamer

Wie zegt dat een spiegel niet multifunctioneel kan zijn? Een spiegel met kast of handige schappen bewijst het tegendeel! Zo kan jij achter, boven of onder de mooie reflectie allerlei handige spullen kwijt, perfect voor een badkamer! Via onze website en in onze winkel vind je verschillende uitvoeringen van een wandrek spiegel. De naam zegt het al, deze spiegel kan aan de muur bevestigd worden en heeft een handig rek voor je spullen.

Een andere versie van een badkamer spiegelkast is onze spiegelkast met een waxinelichtje houder. Niet alleen heb je zo een handig licht bij je spiegel, het ziet er ook nog eens ontzettend leuk uit! Zo zie je maar hoe veelzijdig een spiegel kan zijn. Er is zoveel meer mogelijk dan je standaard ronde badkamerspiegel.

Toiletspiegel

We noemen het een toiletspiegel maar in wezen heeft een toiletspiegel hetzelfde nut als een badkamerspiegel en zo zijn er dus eigenlijk weinig verschillen. Toch kan het mooi zijn een andere spiegel in je toilet te hangen dan in je badkamer. Aangezien je in het toilet geen uitgebreide fysieke verzorgen uit gaat richten, hoeft een toiletspiegel niet zo uitgebreid te zijn. Daarom zijn onze toiletspiegels lekker simpel, maar toch stijlvol.

Met onze spiegels toilet kan je het op deze manier toch zeer aangenaam maken in het toilet. Een simplistisch design kan nooit kwaad, en al helemaal niet in een toilet. Daarnaast is het altijd fijn dat je nog even een laatste check up kan doen, waar dan ook.

Badkamerspiegel met verlichting

We hebben al allerlei typen spiegels genoemd. Nu hebben we nog één laatste type spiegel die jouw leven een stuk makkelijker kan maken. We hebben het over een spiegelkast met verlichting. Zo heeft jouw spiegel alle functies waarvan je nog niet wist dat je ze wou hebben. Spiegel verlichting is uiteraard enorm handig wanneer jij jezelf wilt fatsoeneren, of het nou gaat om je make-up of het doen van je haren.

Normaal gesproken zijn spiegels met verlichting voorzien van lampen, wij doen dit graag anders. Over smaak valt te twisten maar uiteindelijk vindt iedereen design enorm belangrijk. Daarom bieden wij spiegels aan met een houder voor een kaarsje of waxinelichtje. Handiger en leuker dan dit gaat het toch niet worden!

Badkamerspiegel kopen

Al onze spiegels zijn van gerenommeerde merken en hierdoor van meer dan uitstekende kwaliteit. Het gaat uiteindelijk niet alleen om de looks maar ook om kwaliteit, hierin zullen onze spiegels badkamer je niet in teleurstellen.

Je kan zowel via onze winkel als onze webwinkel spiegels kopen. Een spiegel kopen kan dus in het gezelschap van onze medewerkers, maar ook vanuit het comfort van jouw huis. Via welke wijze jij je spiegel ook koopt, de spiegels zijn perfect beschermd ingepakt en je hebt ze al binnen een aantal werkdagen in huis!