PLAIDS

Pagina

Producten 1-60 van 107

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Pagina

Producten 1-60 van 107

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Warme plaids

Na een lange dag werken is alles wat je wil je schoenen uitschoppen, je benen op de bank leggen, televisie aan te zetten, en idealiter een knisperend openhaardje op de achtergrond te hebben. Terwijl de buitenlucht donker kleurt, en langzaam kouder wordt, zit jij prinsheerlijk opgekruld onder je lekkere kleedje.

Veel van onze plaids hebben een afmeting van 160/180cm x 130cm, wat onze plaids lekker groot en ruim maakt. Zo kun je lekker wegkruipen en opwarmen onder je enorme plaid! Ook kunnen deze plaids gebruikt worden als overdeken voor op je dekbed. De materialen waarvan onze plaids zijn gemaakt zijn kwalitatief hoogwaardig, zoals fluweel, katoen of dierenvachtjes.

  • Lees verder...

    Dieren - plaids

    We hebben een collectie plaids van dierenvellen. Dit zijn heerlijke langharige huiden van bijvoorbeeld schapen. De functie van deze plaids is iets anders dan de plaids die je op de bank over jezelf heen legt. Onze Tibetan plaids zijn bedoeld om als vloerkleedje op de grond te leggen, als kussen in een stoel te leggen, of als aankleding over een bankje, of andere meubels, heen te gooien. De speelse en warme uitstraling van deze plaids geeft namelijk een Scandinavische, vriendelijke uitstraling in je huis en helpt je interieur aan te kleden. De onderkant van deze plaids is dan ook gemaakt van leer, waardoor het niet dient als dekentje.

    Plaids met een printje

    Daarnaast hebben we ook een aantal plaids met een gezellig printje, zoals een Afrikaanse print, of een print in barok stijl. Deze plaids zijn zwart-wit gekleurd en zijn erg leuk te matchen met een gekleurd kussen bijvoorbeeld. Of met een vaasje of kaars in dezelfde tint. Deze plaids zijn gemaakt van katoen, wat deze plaids erg geschikt maakt als dekentje voor op de bank. Deze plaids kunnen perfect als overdeken dienen op het dekbed. Zo kun je je slaapkamer fantastisch aankleden!