• Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Plaids & Dekens

Warme plaids en gezellige dekentjes

Na een lange dag werken is alles wat je wil je schoenen uitschoppen, je benen op de bank leggen, televisie aan zetten, en idealiter een knisperend openhaardje op de achtergrond horen. Terwijl de buitenlucht donker kleurt, en langzaam kouder wordt, zit jij prinsheerlijk opgekruld onder je lekker warme kleedje.

Lees meer

47 Items

Aflopend sorteren

47 Items

Speciale prijs  113,00 Normale prijs  119,00
Speciale prijs  71,35 Normale prijs  79,00
Speciale prijs  147,00 Normale prijs  164,00

47 Items

Aflopend sorteren

47 Items

En speciaal voor deze romanticus onder ons hebben wij onze collectie uitgebreid met nog meer plaids, beddenspreien en dierenvachten. De meest gangbare maat voor plaids is 160/180 x 130 cm. En onder deze grote plaids kun je lekker wegkruipen om jezelf weer op te warmen. Onze plaids zijn gemaakt van de beste materialen. Kies bijvoorbeeld voor polyester plaid als je een echt super zacht fluffy plaid wil. Ook bieden wij wollen plaids aan, dit geeft net die stoere touch die jouw interieur naar een hoger niveau brengt.

Dierenvachten

Naast onze grote collectie plaids hebben wij ook een uitgebreide collectie dierenvellen. Dit zijn heerlijke langharige huiden, veelal van schapenvacht gemaakt. Deze prachtige vellen zijn niet alleen prachtig voor over de bank, ze zijn ook ideaal om te gebruiken als vloerkleed, kleed onder de televisie of om dat kale hoekje aan te kleden. Ook kun je deze vachten gebruiken als kussen in een fauteuil, eetkamer- of vlinderstoel. De speelse en warme uitstraling van deze plaids geeft een Scandinavische en vriendelijke uitstraling. Ook vinden wij het heel belangrijk dat al onze dierenvellen duurzaam zijn.

Beddenspreien

Wants&Needs heeft een nieuwe collectie, namelijk de collectie beddenspreien. Natuurlijk kun je ook jouw favoriete plaid op het voeteneind leggen. Maar als je voor de extra luxe uitstraling wil gaan, en nog meer gezelligheid en warmte wil creëren, kies dan voor een beddensprei. In onze collectie vind je veel verschillende soorten beddenspreien, in allerlei kleuren, materialen en maten.