• Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Grote manden

Je huis opruimen, het is iets dat moet gebeuren en waar weinig mensen zin in hebben. Het opruimen kan, met een aantal handige hulpmiddelen, echter veel makkelijker gemaakt worden. Met een grote mand of grote opbergmand kan je namelijk jou of andermans rommel in grote getallen opbergen  en zo binnen een aantal minuten klaar zijn. Daarnaast kan een juist gekozen mand je huis enorm opfleuren en ook daadwerkelijk een decoratieve functie hebben.  

Lees meer

21 Items

Aflopend sorteren

21 Items

Speciale prijs  35,- Normale prijs  36,-
Speciale prijs  102,- Normale prijs  114,-
Speciale prijs  127,- Normale prijs  144,-

21 Items

Aflopend sorteren

21 Items

Een grote mand kan gebruikt worden voor meerdere doeleinden. Zo kan je grote manden gebruiken als wasmand, als speelgoedmand of wat je ook wilt opbergen. Wij onderscheiden vier verschillende typen manden, namelijk grote opbergmanden, grote manden met een deksel, grote rieten manden en grote speelgoedmanden.

Grote opbergmanden

Met onze grote opbergmanden kan je alles opbergen, je kan het zo gek nog niet bedenken. Deze manden zijn vervaardigd uit verschillende materialen en beschikbaar in verschillende afmetingen. Zo kan je kiezen voor een bamboo mand of voor een jute mand, waar jouw voorkeur naar uitgaat! Wat je ook wilt opbergen, alle manden zijn vervaardigd van de beste materialen en met de hoogst mogelijke kwaliteit geproduceerd.

Dus zoek jij een opbergmand groot? De keuze is reuze en met iedere keuze haal jij kwaliteit in huis. Je wilt natuurlijk het liefst zo lang mogelijk kunnen genieten van jouw aankoop. Een online bestelling kan al na één of meerdere werkdagen bezorgd zijn en zodoende hoef jij dus niet veel langer te wachten op een opgeruimd huis!

Grote manden met deksel

Naast het feit dat jij je spullen netjes wilt opbergen, wil je dit natuurlijk ook op een decoratieve manier doen en zo min mogelijk zien van je opgeborgen spullen. Een ideale optie is een grote opbergmand met deksel, zo ben je visueel gezien compleet van je rommel af. Daarnaast biedt de toevoeging van een deksel weer extra ruimte voor decoratieve elementen, zo kan jouw mand met deksel van toegevoegde waarde zijn in jouw huis.

Een grote mand met deksel kan tevens gebruikt worden als wasmand om niet alleen visueel van de vieze was af te zijn, ook kan het eventuele geurtjes binnen de mand houden. Kies bijvoorbeeld voor een grote rieten mand met deksel en haal zowel gemak als design in huis.

Grote wasmanden

Ook het doen van de was is voor de meesten geen hobby. Een mooie wasmand kan het klusje wel enorm versimpelen en eventuele frustraties uit de weg helpen. Woon jij alleen, dan is een kleine wasmand wellicht al voldoende. Woon jij met een familie, dan is een grote wasmand wellicht al niet genoeg. Met meerdere grote wasmanden kan je makkelijk sorteren op basis van bijvoorbeeld kleur of stof.

Is jouw wasmand niet groot genoeg en moet de wasmand groot ook écht groot zijn, bestel deze eenvoudig via Wants&Needs. Via onze webwinkel kan je jouw product al binnen een of enkele werkdagen in huis hebben. Via onze winkel kan je al onze producten direct bekijken en ook direct meenemen naar huis.

Grote rieten manden

Een zeer populaire en veel gekochte mand is de rieten mand. Ook rieten manden hebben in alle soorten en maten. Een grote rieten mand kan net als nagenoeg ieder ander type mand gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Tegenwoordig worden rieten manden ook veelvuldig gebruikt als wasmand. Een grote rieten wasmand biedt immers de ruimte en ziet er weer net wat leuker uit als een reguliere wasmand.

Let hierbij wel op dat riet niet altijd even goed bestendig is tegen water of vocht in het algemeen. Hierdoor kan je dus niet altijd zomaar natte kleding of andere items in de wasmand gooien. Zoek jij een rieten mand groot? Filter even op het materiaal ‘riet’ of ‘rotan’ en op de juiste maten en je hebt jouw toekomstige wasmand binnen een handomdraai gevonden.

Grote speelgoedmanden

Tot slot, je kan ieder type mand uiteraard ook als speelgoedmand gebruiken. Het leven met kinderen levert veel rommel op en deze rommel wil je natuurlijk ook makkelijk kunnen opbergen. Daarom kan je onze grote manden ook als grote speelgoedmand gebruiken. Zo ligt al het speelgoed op één plek en zodoende zijn zowel jij als je kind(eren) blij met de nieuwe grote opbergmand speelgoed.