MANDEN

Pagina

Producten 1-60 van 86

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Pagina

Producten 1-60 van 86

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Makkelijke manden

Manden zijn hartstikke gemakkelijk. Manden kunnen perfect dienen om spullen op te bergen, maar ook zeker als decoratie. Als je bijvoorbeeld een lekker plaid naast de bank wil hebben, zodat je deze altijd over jezelf heen kunt slaan als je het koud hebt, is een mand een perfecte oplossing om het plaid netjes op te bergen. Of als je kleine kinderen hebt die hele paradijzen bouwen van Lego is het ontzettend makkelijk als je deze rommeltjes gewoon in manden kunt stoppen, en het er tóch nog verzorgd en opgeruimd uitziet in je woonkamer. Voor al deze huishoud troubles hebben we een geweldig mooie en makkelijke manden collectie!

 • Lees verder...

  Rieten manden

  Manden zijn mooi in heel veel verschillende maten en vormen. Maar toch blijven de rotan of rieten manden erg geliefd. Een rieten mand heeft namelijk een rustige pastelkleur, en is door het gevlochten riet lekker huiselijk en gezellig. Rieten manden passen dan ook uitstekend binnen het landelijke interieur, waar vaak veel hout- en pastelkleuren in terug te vinden zijn. Maar het mooiste aan rieten manden is juist dat deze items in elk interieur kunnen passen. Het is maar net hoe het gecombineerd wordt!

  Opbergmanden

  Veel manden zijn dus perfect voor het opbergen van spulletjes. Een speciale variant op manden zijn de opbergmanden, welke ook een deksel hebben. Zo kun je gemakkelijk –slordig of niet- al je rommeltjes opbergen, zonder dat dit gezien wordt. Aan de andere kant heeft Wants&Needs ook ‘opbergmanden’ met deksel die een open stalen frame hebben. Deze manden zijn eerder decoratief, en zijn met bijvoorbeeld het kleed Tibetan erg leuk. Voor het opbergen van rommeltjes zijn deze manden echter wat minder geschikt.

  Manden sets

  Veel van onze manden worden in bijpassende sets aangeboden. Vaak met een kleinere en een grotere mand. Deze duo’s zijn bij elkaar lekker speels in je interieur!