OPBERGEN

Pagina

Producten 1-60 van 136

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Pagina

Producten 1-60 van 136

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Opbergen

Opgeruimd staat netjes. Opbergen is nog nooit zo leuk geweest met de gave opberg items uit het brede assortiment van Wants&Needs. Naast dat opbergers praktisch zijn voor het opbergen van je spullen, zijn het ook sfeermakers in je interieur. Opbergers zijn daarom een echte toevoeging aan je woonaccessoire en meubels. Opbergers zijn ideaal om je tijdschriften, plaids en andere spullen in op te bergen van rieten opbergmand naar metalen tijdschriftenrekken voor iedereen is er een match.

Opbergen in een gave mand

Manden zijn erg mooie opbergers en in heel veel verschillende maten en vormen te verkrijgen. Rotan of riet blijven toch wel erg geliefd, maar ook een mooie mand in een pastelkleur. Een opbergmand maakt je huis gezellig en sfeervol. Naast dat een mand bij je interieur moet passen is hij erg praktisch je kunt hem makkelijk verplaatsen maar ook veel in opbergen. De rieten manden zijn er ideaal omdat deze bij elk interieur passen en daarnaast ook nog een echte blikvanger vormen.

Opbergen met een opberg box

Schoenen, sieraden, kleding maar ook speelgoed, waar bergen we het allemaal toch op? We verzamelen heel wat spullen in ons leven maar deze hebben ook allemaal een plek nodig in ons interieur. Daar zijn opbergboxen natuurlijk erg handig voor aangezien alles wat niet in de kast past kan makkelijk opgeborgen worden in een opberg box. Opbergboxen zijn in verschillende vormen en maten te verkrijgen van witte tot gekleurde boxen. Voor elk interieur is er een perfecte opberg box die leuk te combineren is met je woonaccessoires en meubelen.

Opbergen van je favoriete magazines

Je kent het wel, overal tijdschriften en kranten die door je interieur slingeren. Dit is verledentijd met de gave tijdschriftenrekken. Leuke en dure tijdschriften gooien we natuurlijk liever niet weg en bergen we op in een gaaf tijdschriftrek zodat je er nog langer plezier van kunt hebben. Naast dat een tijdschriftenrek een praktisch item is voor je interieur is een ook een gave woonaccessoires.