• Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Opbergen

Lees meer

47 Items

Aflopend sorteren

47 Items

Speciale prijs  6,50 Normale prijs  6,95
Speciale prijs  28,50 Normale prijs  32,95
Speciale prijs  33,00 Normale prijs  35,95
Speciale prijs  35,00 Normale prijs  36,00
Speciale prijs  59,55 Normale prijs  67,95
Speciale prijs  63,25 Normale prijs  89,00
Speciale prijs  84,95 Normale prijs  85,00
Speciale prijs  102,00 Normale prijs  114,00
Speciale prijs  127,00 Normale prijs  144,00

47 Items

Aflopend sorteren

47 Items

Opbergen

Opgeruimd staat netjes. Opbergen is nog nooit zo leuk geweest met de gave opberg items uit het brede assortiment van Wants&Needs. Naast dat opbergers of opbergmanden praktisch zijn voor het opbergen van je spullen, zijn het ook sfeermakers in je interieur en zijn daarom een echte toevoeging aan je huis. Opbergers zijn ideaal om je tijdschriften, plaids, speelgoed en andere spullen in op te bergen. Van een rieten opbergmand naar metalen tijdschriftenrekken, voor iedereen is er een match.

Het opbergen van je spullen kan met verschillende hulpmiddelen. Ieder hulpmiddel biedt plaats voor andere objecten. De ene opbergmand biedt plaats voor specifiek objecten waar een andere opbergmand weer plaats biedt aan allerlei soorten producten, zoals een opbergmand speelgoed. Wij onderscheiden een aantal verschillende producten die je kunnen helpen met opbergen. Wij onderscheiden namelijk opbergmanden, opbergdozen, opbergboxen en opbergrekken.

Opbergmanden

Manden zijn erg handig wanneer je wat wilt opbergen en in heel veel verschillende maten en vormen te verkrijgen. Rotan of riet blijven toch wel erg geliefd en zijn dan ook zeer populaire soorten manden. Een opbergmand maakt je huis gezellig en sfeervol. Naast dat een mand bij je interieur moet passen is hij erg praktisch je kunt hem makkelijk verplaatsen maar ook veel in opbergen. Een rieten opbergmand is ideaal omdat deze bij elk interieur passen en daarnaast ook nog een echte blikvanger vormen. Een opbergmand met deksel maakt het geheel af, zo zie je natuurlijk niks meer van de inhoud van de mand.

Ook kleine opbergmandjes kunnen je helpen allerlei kleine spullen op te bergen, bijvoorbeeld in een kast of la. Zo houdt je alles netjes georganiseerd! Een grote opbergmand daarentegen kan je weer helpen al het grote spul op te ruimen. Denk aan bijvoorbeeld speelgoed of vuile was, een opbergmand groot kan alles aan.

Een opberg mand kan dus ook in iedere ruimte gebruikt worden. Plaats een opbergmand kinderkamer om alle spullen van je kind(eren) op te bergen. Plaats een rieten opbergmand met deksel als wasmand in je washok. Een houten opbergdoos kan weer mooi in een woonkamer geplaatst worden voor alle resterende spullen waar je nog geen plekje voor het kunnen vinden.

Opbergboxen

Schoenen, sieraden, kleding maar ook speelgoed, waar bergen we het allemaal toch op? We verzamelen heel wat spullen in ons leven maar deze hebben ook allemaal een plek nodig in ons interieur. Daar zijn opbergboxen natuurlijk erg handig voor aangezien alles wat niet in de kast past kan makkelijk opgeborgen worden in een opberg box. Opbergboxen zijn in verschillende vormen en maten te verkrijgen, van witte tot gekleurde boxen. Voor elk interieur is er een perfecte opberg box die leuk te combineren is met je woonaccessoires en meubelen.

Opbergdozen

Opbergers zijn er net als de spullen die je wilt opbergen in veel verschillende soorten en maten. Zo kan je kiezen voor een grote opbergdoos, een opbergdoos met vakjes, een opbergdoos met deksel, en nog veel meer. Zo maakt het dus niet uit wat je op wilt bergen, je vindt de juiste opbergdoos via Wants and Needs!

Opbergdozen met deksel vind je eenvoudig door onze zoekfunctie gebruiken. Zo wordt het aanbod precies gefilterd op datgene waarnaar jij op zoek bent. Ben je juist op zoek naar een opbergdoos met hele specifieke afmetingen? Geen probleem! Via onze website kan je op tal van aspecten filteren, zoals de afmeting van het gekozen product, hoe makkelijk!

Opbergrekken

Je kent het wel, overal tijdschriften en kranten die door je woning slingeren. Dit is verleden tijd met onze gave tijdschriftenrekken. Leuke en dure tijdschriften gooien we natuurlijk liever niet weg en bergen we op in een gaaf tijdschriftrek zodat je er nog langer plezier van kunt hebben. Naast dat een tijdschriftenrek een praktisch item is voor je interieur is het ook een gaaf woonaccessoire.

Opbergmanden kopen

Dus, wil jij van je rommel af? Koop dan zo snel mogelijk een opbergmand en zorg ervoor dat zowel je huis, als jij, lekker georganiseerd zijn. Een opbergmand kopen kan via onze winkel en via onze webwinkel. Hoe jij je aankoop ook wilt doen, ons team ontvangt je met open armen en helpt je graag verder de perfect opbergdoos te kopen!