• Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Kussenvullingen

Lees meer

14 Items

Aflopend sorteren

14 Items

Speciale prijs  13,50 Normale prijs  13,95
Speciale prijs  13,95 Normale prijs  15,95

14 Items

Aflopend sorteren

14 Items

Wereldse kussenvullingen

Onze kussenvullingen komen van over de hele wereld. Zo hebben wij een uitgebreide collectie binnen kussens, waar wij helemaal weg van zijn. Namelijk de binnen kussens van Nordal. Die we speciaal voor jou van uit Denenmarken naar onze winkel in Nederland halen. Gewoon, omdat wij weg zijn van het verhaal, en de kwaliteit.

Kussens, kussens en nog eens kussens

Voor de aankleding van je woning zijn sierkussens echt items die vrijwel niet te missen zijn. Leuk zijn een paar sierkussens op de bank, of op jouw favoriete stoel. Maar ook kunnen deze kussens een geweldige toevoeging zijn in je slaapkamer. In combinatie met verschillende maten en bedrukkingen zijn deze kussens het leukst, en brengen met elke samenstelling weer een andere sfeer in je ruimte. Ook de verschillende structuren, figuren en printen van de sierkussens, in combinatie met een neutrale variant, zijn perfect met elkaar te matchen. 

Onze kussens mogen met recht sierkussens genoemd worden. Onze sierkussens zijn door de ontwerpers zo vormgegeven dat één kussen heel veel elementen bevat. Bijvoorbeeld de langharige kussens in combinatie met palletjes en het veelvuldige gebruik van reliëf in de kussens. Ook de materialen die bij veel kussens zijn gebruikt zijn origineel. Het zijn eigenlijk kleine kunstwerkjes, weergegeven op een oppervlakte van 50 x 50 centimeter.

Combineren

Wij, van Wants&Needs, snappen als geen ander dat jij graag jouw hele interieur zelf samen wil stellen, van lamp tot vloerkleed en van stoel tot kussen. En speciaal daarom hebben wij deze nieuwe lijn gelanceerd. Namelijk een lijn met kussen vullingen. Zo kun jij een te gekke kussen hoes uitzoeken, met een bijpassende vulling. Van dik tot dun, alles is mogelijk.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk dan snel verder op deze pagina en ga ook op zoek naar een matchende kussenhoes, of bekijk al onze kant-en-klare kussens!