KUSSENHOEZEN

Pagina

Producten 1-60 van 164

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Pagina

Producten 1-60 van 164

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Kussens, hoezen en vullingen

Met kussens maak je in een handomdraai van jouw huis je thuis. Interieurs schreeuwen om woonaccessoires en warmte. En hoe kan dat makkelijker dan met een partij mooie handgemaakte kussens. Leg ze in een groepje op jouw bank, favoriete fauteuil of maak van jouw slaapkamer een echte luxe suite. Al onze kussenhoezen zijn zo uitgezocht dat we voor allemaal een bijpassende kussenvulling in ons assortiment hebben.

Combineren is dé trend

Wij snappen als geen ander dat jij graag jouw hele interieur zelf wilt samenstellen. En daarom geven wij jou die kans! In onze nieuwe lijn kussens hebben wij de kussenhoezen gescheiden van kussenvullingen. Hierdoor kun jij voor iedere situatie een bijpassende kussenvulling zoeken, dik of dun en houden we de prijzen laag. Kies voor op bed een dikkere vulling zodat je er lekker op kunt liggen. Ga voor in de bank voor een iets dunnere vulling, zo heb je toch een zacht rug steuntje zonder dat je veel ruimte van je bank verliest.

Combineer verschillende materialen en kleuren kussens en kussenhoezen voor een speelse uitstraling. Of hou het rustig door één kleur, of materiaal te kiezen. Hierdoor maak je een geheel in je woonkamer en krijgt je zithoek een rustige uitstraling.

Internationale kussenhoezen

Wij zijn dagelijks op zoek naar kussenhoezen met een verhaal, en halen ze ook van over de hele wereld. Zo hebben wij kussenhoezen die handgeknoopt zijn in India, kussenslopen van Nieuw-Zeelands scheerwol, kussens uit Denenmarken, België en Nederland. Hierdoor zijn onze kussens niet alleen prachtig om naar te kijken maar dragen ze ook allemaal een prachtig verhaal met zich mee. Zo geef jij jouw interieur karakter én persoonlijkheid.

Veel van onze kussens hebben ook een matchende plaids of beddensprei. Dus wil jij jouw interieur helemaal compleet maken? Kijk dan snel verder en maak jouw set compleet.