KUSSENS

Producten 1-60 van 786

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-60 van 786

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Kunstzinnige kussens

Voor de aankleding van je woning zijn sierkussens echt items die vrijwel niet te missen zijn. Leuk zijn een paar sierkussens op de bank, of op de stoel. Maar ook kunnen deze kussens een geweldige toevoeging zijn in je slaapkamer. In combinatie met verschillende maten en bedrukkingen zijn deze kussens het leukst, en brengen met elke samenstelling weer een andere sfeer in je ruimte. Ook de verschillende structuren, figuren en printen van de sierkussens, in combinatie met een neutrale variant, zijn perfect met elkaar te matchen.

 • Lees verder...

  Onze kussens mogen met recht sierkussens genoemd worden. Onze sierkussens zijn door de ontwerpers zo vormgegeven dat één kussen heel veel elementen bevat. Bijvoorbeeld de langharige kussens in combinatie met palletjes en het veelvuldige gebruik van reliëf in de kussens. Ook de materialen die bij veel kussens zijn gebruikt zijn origineel. Het zijn eigenlijk kleine kunstwerkjes, weergegeven op een oppervlakte van 50x50cm.

  Kleurrijke kussens

  Vaak zie je in een interieur dat de meubels een neutrale kleur hebben. Een meubel is namelijk te groot om in aparte kleuren te designen. Dat springt teveel in het oog. Om de woonkamer een frisse look te geven, en wat vrolijke kleuren in te brengen, zijn onze sierkussens een geweldige uitkomst. Het is namelijk erg leuk om één of twee tinten in je sierkussens te verwerken en te matchen. Deze tinten kun je terug laten komen in andere woonaccessoires binnen je interieur, zoals vaasjes, kaarsen, schilderijen en plaids. Op deze manier heb je als het ware een thema in je woonkamer.

  Het beste hiervan is dat als je de kleuren weer helemaal zat bent, je eenvoudig deze kussens kunt vervangen met een andere sloop. Dan hoef je tenminste niet per sé een wandje verven en weer over te schilderen!

  Internationale kussens

  Binnen onze kussencollectie hebben we veel variatie. Wat hier mede een oorzaak van is, zijn de internationale invloeden die terug komen in de kussens. Zoals bijvoorbeeld de Turkse, Afrikaanse of Egyptische printjes op de kussens, wat helemaal hip is! De printjes zijn fantastisch te combineren met bijvoorbeeld een groen of blauw kleurtje. Deze kussens geven een extra spannende uitstraling aan je interieur, en maken jouw woning uniek!