• Gratis bezorging vanaf 45,-
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Klokken

Helemaal bij de tijd met onze klokken

In ons assortiment hebben we altijd de klok die je zoekt! We hebben zowel wandklokken als kleine klokjes voor op het nachtkastje. Hoewel het allemaal analoge klokken zijn - dus met een klassieke wijzer plaat - zijn onze klokken helemaal bij de tijd! De meest moderne materialen en vormen zijn gebruikt om onze klokken een geweldige uitstraling te geven. Zo hebben we wandklokken in de vorm van een timer, maar ook geheel opengewerkte wandklokken. Er is zelfs één wandklok die als rand een autoband heeft.

Zo proberen we voortdurend de meest trendy en hippe klokken te zoeken, zodat jouw woning aangekleed wordt met iets origineels. Iets dat niemand heeft. En er ook nog eens geweldig uitziet!

 • Lees verder...

  Kwaliteit klokken

  Tijd is een belangrijk element in deze samenleving. Iedereen is altijd aan het haasten om op tijd zijn. Maar uiteindelijk heeft iedereen altijd te weinig tijd. Om dit zo goed mogelijk te managen zijn klokken natuurlijk een perfecte uitkomst. Je kijkt ontelbare keren op een klok. De kwaliteit en de uitstraling van een klok mogen dan ook van hoog niveau zijn. Met de belofte van kwaliteit, duurzaamheid en exclusiviteit, is het dan ook niet voor niets dat een Rolex zo hoog in het vaandel staat. Laat onze klokken jouw Rolex voor aan de muur zijn!

  Wij bieden je exclusieve wandklokken met hoge kwaliteit, zodat jij een echte unieke eyecatcher in je interieur hebt hangen!

  Een geweldig klokkenspel

  Omdat een wandklok zo’n groot item is in je interieur, is het natuurlijk belangrijk de uitstraling van de klok te matchen op de stijl van je interieur. Zo is het bijvoorbeeld handig om te kijken naar de stijl van je schilderij of fotolijstjes, of wellicht de kleur kap van je hanglamp, zodat je de rand van de wandklok hierop aan kunt passen. Een combinatie met kaarsen en vaasjes is ook erg leuk. Onze klokken hebben dan ook erg veel verschillende kleuren, materialen en stijlen, zodat er voor elk interieur wel een bijpassende klok bij zit!

  Door een beetje te passen en te meten kun klokken dus je gehele interieur omhoog halen. Kijk dus zorgvuldig naar jouw stijl en welke klokken hier het beste in zouden kunnen passen!46 Items

Aflopend sorteren

46 Items

Speciale prijs  35,65 Normale prijs  39,00
Speciale prijs  44,95 Normale prijs  50,95
Speciale prijs  66,60 Normale prijs  75,95
Speciale prijs  91,75 Normale prijs  97,00
Speciale prijs  109,00 Normale prijs  109,95
Speciale prijs  150,00 Normale prijs  169,00

46 Items

Aflopend sorteren

46 Items