• Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Kinderkapstokken

Lees meer
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kinderkapstok

Kapstokken zijn er in vele soorten en maten, maar ook voor verschillende doelgroepen. Niet alleen jij wilt tevreden zijn over je kapstok, je kind wilt dit natuurlijk ook. Om iedereen tevreden te kunnen stellen hebben wij een mooi aanbod in kinderkapstokken. Met deze speelse en kleurrijke kapstokken is een grauw huis of grauwe kinderkamer zo omgetoverd tot een paradijs voor je kind. Je kind zal staan popelen om nu zelf zijn of haar jas op te hangen. Zo kan je kind je eenvoudig helpen het huis opgeruimd te houden. Win-win als je het ons vraag!

Een kinderkapstok distantieert zich van een normale kapstok door het gebruik van speelse vormen of het gebruik van speelse kleurencombinaties. Verder bestaan deze kapstokken uit dezelfde materialen en dezelfde soorten als een reguliere kapstok. Zo kan je kiezen voor een kinderkapstok staand of hangend aan de muur. Dit kan weer gecombineerd worden met een kunststof kinderkapstok of een kinderkapstok hout. De perfecte kinder kapstok is te vinden via Wants&Needs!

Kinderkamer kapstok

Een kinderkapstok kan op veel verschillende locaties geplaatst worden. Zo kan het direct bij de ingang, de hal, maar ook op de kinderkamer. Wanneer je het op de kinderkamer plaatst kan je een kapstok kind precies uitkiezen op de stijl van de kamer. Heb je bijvoorbeeld een typische roze meisjeskamer, dan wil je hier natuurlijk een vrouwelijk ogende kapstok neerzetten.

Ook voor de jongens vind je eenvoudig een kapstok kinderkamer. Probeer eens een stoere look met een kapstok in de vorm van een robuuste boom of een cactus. Ook een kapstok voor je kinderkamer is er in vele verschillende soorten. De meest voorkomende is een staande kinderkapstok, simpelweg omdat er veel meer ruime is om te spelen met de vormen van de kapstok.

Babykamer kapstok

Een babykamer brengt andere wensen en behoeften naar boven dan een kinderkamer. Met een babykamer hoef je niet je kind tevreden te stellen maar kan jij de leukste of handigste babykamer kapstok uitkiezen. Een baby is al veel werk, hierdoor is elk handigheidje meer dan welkom. Ben jij op zoek naar een kapstok babykamer? Weet dan dat er veel mogelijkheden zijn. Van een speelse staande kapstok tot een kinderkapstok zwart tot een handige wandkapstok met veel opbergmogelijkheden.

Via onze website of in onze winkel vind jij gegarandeerd de kapstok die je nodig hebt. Precies die handige kapstok met opbergvakjes, of precies die speelse gekleurde kapstok die perfect in de kamer past. Alle kapstokken, dus ook een kapstok kinderen, zijn gemaakt uit negen verschillende typen materialen. Van ouderwetste houten kapstokken tot moderne metalen kapstokken. Zo kan je ook qua materiaalgebruik perfect afstemmen op de rest van de babykamer.

Kapstokhaken voor kinderen

Heb jij al een kapstok maar ben je op zoek naar andere of wellicht wat meer kapstokhaken? Geen probleem! Ook kapstokhaken zijn eenvoudig online te vinden en te bestellen. Net als ons aanbod in kapstokken is ook het aanbod in kinder kapstokhaakjes enorm gevarieerd. Zo kan je een al fleurige kapstok nog meer opfleuren. Zowel jij als je kind zullen er blij van worden.

Ons aanbood van kapstokhaken kind is vergelijkbaar met het aanbod van kapstokken. Zo kan er gekozen worden uit verschillende materialen, verschillende groottes, verschillende afmetingen en tal van kleuren.

Kinderkapstok kopen

Heb jij of heeft jouw kind een beslissing genomen en gaat er een kinderkapstok gekocht worden? Dit kan eenvoudig online maar ook in onze fysieke winkel. Ons klantvriendelijke service helpt u graag verder met het vinden van de perfecte kinderkapstok.

Wil jij een kinderkapstok online kopen? Het online aanbod is eenvoudig te vinden door voor subcategorie kapstok kinder te kiezen. Wij hebben onze mooiste kapstokken speciaal voor kinderen al gesorteerd. Zo vind en bestel je binnen een handomdraai jouw gewenste kind kapstok.