• Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Houten kapstok

Als je aan een kapstok denkt dan denk je waarschijnlijk direct aan een kapstok gemaakt van hout. Dit is ook niet gek. De allereerste kapstokken zijn vervaardigd uit hout en het is dan ook een van de mooiste en makkelijkste materialen voor het creëren van een kapstok. Hout is er in vele verschillende smaken, een kapstok hout hierdoor ook. Met donker hout creëer je een klassiek ogende kapstok en met steigerhout creëer je weer een modern ogende kapstok. Dankzij de veelzijdigheid van hout zijn onze kapstokken op ieders smaak te gebruiken.

Lees meer
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Of je nou op zoek bent naar een wandkapstok, een staande kapstok of een kapstok steigerhout, via Wants&Needs vind je waar je naar op zoek bent. Een industriële kapstok van hout en metaal? Check! Een kapstok mangohout? Check! Een kapstok met verschillende soorten en tinten hout? Check! Bekijk eens ons aanbod en vind jouw ideale houten kapstok.

Houten staande kapstok

De originele kapstok is een houten staande kapstok. Iets wat historisch zo verantwoord is kan nooit een verkeerde keuze zijn. Gelukkig staat de tijd niet stil en vind je een kapstok staand hout in tal van verschillende smaken die iedere doelgroep blij maakt. Van een standaard staande kapstok tot klassiek tot modern tot een kleurijke staande kapstok voor de kinderkamer. Ook met de kleur van het hout kan veel gevarieerd worden. Zo zijn er enorm veel verschillende tinten hout en kan je ook kiezen voor geverfd hout. Wanneer je een huis met veel wit-tinten hebt dan is een kapstok wit hout altijd een goede keuze.

Niet alleen met het hout kan gevarieerd worden, het materiaal- of kleurgebruik van bijvoorbeeld de haken of ophangpunten geven al direct een andere look. Ook de algehele vorm van een houten kapstokje doet direct al veel. In een kinderkamer is een kapstok in de vorm van een cactus, of met meerdere katten een perfecte toevoeging.

Houten wandkapstok

Een houten wandkapstok is de meest ruimtebesparende en tevens de meest veelzijdige optie. Wandkapstokken plaats je, verrassend genoeg, tegen of aan de wand. Deze veelzijdigheid zit niet alleen in het materiaalgebruik maar ook in de extra toepassingen voor het opbergen van andere spullen als jassen. Zo kan een kapstok wand hout handige opbergvakjes hebben voor bijvoorbeeld mutsen en sjaals, maar ook een handig rek voor de plaatsing voor bijvoorbeeld schoenen. Zo ben je al jou of andermans rommel in één keer kwijt.

Onze houten wandkapstokken zijn te verkrijgen van enkel gerenommeerde merken en hierdoor enkel van de beste kwaliteit. Met een houten wand kapstok van bijvoorbeeld Nordal, By Boo of Light&Living weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt.

Kapstok van steigerhout

Steigerhout is tegenwoordig een van de populairste soorten hout en wordt gebruikt op bijna ieder denkbaar type meubel, en dus ook kapstokken. Steigerhout kan dankzij de manier van behandeling een zeer gevarieerd uiterlijk hebben. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor onbehandeld steigerhout, vergrijsd steigerhout en wit voorbehandeld steigerhout. Een steigerhout kapstok heeft dus niet één look en zodoende kan je een dergelijke kapstok eenvoudig inpassen op de sfeer van jouw huis.

Kapstokken steigerhout kunnen ook dankzij een combinatie van verschillende behandelmethoden verschillende tinten hebben. Dit creëert en speelse en toch warme look in je hal of kamer. Bekijk eens het aanbod van Madam Stoltz kapstokken of Kare Design kapstokken, wellicht is jouw ideale houten kapstok op je aan het wachten.

Houten kapstok kopen

Heb jij besloten om een houten kapstok te kopen? Dan kan bij ons op twee verschillende manieren, namelijk online en in onze winkel. Wanneer jij een bezoek wilt brengen aan onze winkel dan kan je natuurlijk alle houten kapstokken met eigen ogen aanschouwen. Hier kunnen wij je uiteraard direct verder helpen met eventuele vragen en helpen met het vinden van de perfecte kapstok van hout.

Daarnaast kan je ook een houten kapstok online kopen. Via ons aanbod in kapstokken kan je eenvoudig filteren op hout of andere specifieke wensen. Zo heb je binnen enkele minuten een houten kapstok gevonden en besteld. Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot de kapstok binnen is!