KUNSTPLANTEN

27 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

27 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Kunstplanten van groot tot klein

Onze kunstplanten zijn te bestellen van groot tot klein, echt voor ieder wat wils dus ook voor jou. Combineer de kunstplanten ook met een van de bloempotten of vazen. Door kunstplanten in je interieur toe te voegen creëer je met een kleine verandering een groots effect! Je kunt de kunstplanten zelfs per seizoen bestellen zodat je elke keer weer een andere sfeer creëert in je interieur.

Helemaal van nu

Een echte musthave in je interieur en niet meer weg te denken uit het hedendaags trendbeeld zijn planten! Maar heb jij nou écht geen groene vingers? Gelukkig hebben wij een ruim assortiment kunstplanten. En het mooie van deze kunstplanten is dat ze niet van echt te onderscheiden zijn. Van varens tot palmen, groener dan groen, alles kan! Wil je toch een échte plant? We hebben ook een aantal planten online die geen onderhoud vereisen.

Kunstplanten in een nieuw jasje

Helemaal tof zijn de kunstplanten in een nieuw jasje. Wat voor jasje dan? Een goud jasje! Deze kunstplanten zijn geseald met een intens gouden kleur. Hierdoor heb je toch het effect van een plant in huis maar dan net wat anders. Dus ben jij wel iemand die graag van de norm afstapt dan zijn deze gouden kunstplanten iets voor jou!