• Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Kamerplanten

Lees meer

32 Items

Aflopend sorteren

32 Items

32 Items

Aflopend sorteren

32 Items

Kamerplanten

Niet meer weg te denken uit hedendaags interieurbeeld, kamerplanten! Groot, klein, hangend, you name it! Kamerplanten in het interieur zijn helemaal hip geweest in de jaren 70. Helaas zijn ze in de jaren 80 en 90 verdwenen uit het trendbeeld maar gelukkig hebben ze weer een grote comeback gemaakt!

Bijna hetzelfde

Naast gewone kamerplanten kun je natuurlijk ook voor neppe planten gaan! Vaak zijn deze kunstplanten niet meer van echte kamerplanten te onderscheiden. Het fijne natuurlijk van kunstplanten is dat je deze niet hoeft te onderhouden. Wil je toch wat love en attention geven, ga dan zeker voor een echte kamerplant.

Hippe kamerplanten

Helemaal hip en happening zijn de kamerplanten van Dïst en Spruitje ! Zo heeft het merk Dïst zelfs planten die geen potgrond of aarde nodig hebben maar gewoon zichzelf gewoon in de lucht overlevend kunnen houden. De toffe planten van het merk Spruitje leven in het speciale ecosysteem en breiden zichzelf zelfs uit hierin!

Kamerplanten als accessoire

Iedereen heeft er minstens wel een of twee in huis staan, kamerplanten. Ze zijn dan ook echt niet meer weg te denken uit het interieur. Naast dat ze natuurlijk goed zijn voor de lucht in je leefomgeving zijn het ook super toffe accessoires. Plaats ze in een mooie pot of vaas , et voila, je hebt er een nieuwe woonaccessoire bij!