• Gratis bezorging vanaf 45,-
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Kamerplanten & kunstplanten

Kamerplanten & kunstplanten

Iedereen wil kamerplanten in huis. Vooral door de groene botanische interieurtrend die dit jaar een grote groei heeft gemaakt, worden er steeds meer kamerplanten gekocht. Naast prints van palmbomen, bloemen en bomen, en veel hout- en kurk kleurige woonaccessoires en meubels, spelen planten ook een grote rol in de botanische interieurtrend. Een kamerplant past dus helemaal binnen de nieuwste interieurstijlen! Daarnaast geven kamerplanten kleur en sfeer aan je woning, wat elke woning een stukje levendiger maakt. Een kamerplant in je woning brengt een beetje natuur in je interieur. Kortom: een kamerplant is een echte musthave!

 • Lees verder...

  Kunstplanten

  Een kamerplant heeft natuurlijk enige verzorging nodig om de plant in leven te houden. En misschien heb je daar wel helemaal geen zin in. Al lijkt de term kunstplanten niet op te kunnen boxen tegen echte kamerplanten, niets is minder waar! Kunstplanten zijn tegenwoordig zo gedetailleerd gemaakt, dat het verschil tussen een echte kamerplant en een kunstplant niet meer te zien is. Sterker nog: ze zijn niet van elkaar te onderscheiden. En het grootste voordeel van een kunstplant? Kunstplanten hebben geen verzorging nodig! De kunstplanten zullen ongeacht droogte, vochtigheid, warmte of kou, altijd even stralend het middelpunt van je woning zijn! Ideaal toch, zo’n kunstplant?

  Kleine kamerplanten

  Voor de liefhebbers van echte natuur hebben we ook een aantal (kleine) kamerplanten die hartstikke echt zijn. Zoals Spruitje. Dit merk is namelijk ontstaan door Jonael van der Sloot, die is opgegroeid in Latijns-Amerika. Na zijn terugkeer in Nederland waren het voornamelijk de planten die hij mistte, waardoor zijn ‘little world in a bubble’ is ontstaan. De spruitjes zijn in feite kamerplanten in een tafellamp die zonder verzorging als een ecosysteem zichzelf blijven vervangen. Een bijzonder handig, duurzaam en groen idee voor een kamerplant dus!

  Grote kamerplanten

  Wie weet wil je wel een grote kamerplant hebben staan in je woonkamer. Met hierbij een bijzondere pot, welke als een echte eyecatcher in je interieur staat. Of misschien vindt je wat kleinere planten meer geschikt voor je woonkamer. Wants&Needs heeft een brede collectie kamerplanten en kunstplanten. Dus welke richting je ook op wil met je kamerplanten, je kunt altijd terecht bij Wants&Needs!46 Items

Aflopend sorteren

46 Items

Speciale prijs  59,00 Normale prijs  69,00
Speciale prijs  59,00 Normale prijs  69,00
Speciale prijs  99,00 Normale prijs  119,00
Speciale prijs  159,00 Normale prijs  189,00
Speciale prijs  199,00 Normale prijs  245,00
Speciale prijs  259,00 Normale prijs  299,00

46 Items

Aflopend sorteren

46 Items