• Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Wierook

Lees meer
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

De spirituele werking van wierook

Ben je vaak gestresst en heb je het gevoel dat je je leven in een sleur leeft? Door regelmatig aan meditatie en mindfulness te doen verminder je het gestresste gevoel en leef je meer in het hier en nu. Om je hierbij te stimuleren kun je er zelfs aan denken om een ruimte te creëren, of zo in te richten, waar je helemaal tot rust komt. Een plekje in huis waar je aan helemaal niets anders hoeft te denken als alleen aan je eigen gedachten. Wierook geeft door zijn kruidige geuren een stimulans in je hersenen die je een ontspannen gevoel geeft. Het doet je denken aan een fijne vakantie of eerdere meditatiesessie in een fijne stoel waarbij je een fijn gevoel bij had.

Wierook in huis

We hebben een ruim aanbod aan wierook stokjes met allemaal een andere geur. Elke soort wierook creëert een andere sfeer en ook gevoel voor jezelf. Misschien vind je wierook wel gewoon lekker ruiken zonder het te gebruiken voor yoga of meditatie. De wierookstokjes kunnen worden geleverd met een wierookhouder. Wierook is een vrij intense geur die effect heeft op je gesteldheid. Wierook ruikt niet alleen heerlijk maar ziet er ook leuk uit en is geeft een toevoeging in je interieur. Heb je zo je eigen rituelen in huis? Steek dan een wierookstokje aan!

Combineren van wierook met geurkaarsen- en stokjes

Om nog meer geur te creëren in huis kun je wierook zelfs combineren met een geurkaars. Deze geurkaars kan dezelfde geur hebben maar je kunt ook zeker mixen met verschillende geuren in huis. Ook kun je kiezen om geurstokjes te gebruiken in huis, deze geven vaak een wat langere geur af in huis maar deze is wel subtiel. De geur van wierook is wat intenser en korter van geur maar zou ook goed kunnen in combinatie met de geur van geurstokjes.