• Gratis bezorging vanaf 45,-
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Kaarsen

Kunstzinnige kaarsen

Kaarsen zijn natuurlijk overal verkrijgbaar. Al een uitstapje naar het Kruidvat geeft jou de mogelijkheid nieuwe kaarsen te kopen in alle mogelijke kleuren en maten. Maar eigenlijk zijn deze kaarsen altijd hetzelfde. Buiten nét een ander kleurtje, is een stompkaars altijd in de vorm van een cilinder zonder extra’s.

Daarom hebben wij super gave kaarsen in ons aanbod! Kaarsen die bijna niemand heeft. Al onze kaarsen zijn namelijk overdropen door kaarsvet. Dit geeft een gewone stompkaars een extra dimensie. Buiten het gave reliëf dat de kaars ineens krijgt, heeft het kaarsvet net een lichtere kleur dan de kaars zelf. Het is werkelijk een feestje voor het oog en heeft in combinatie met een mooie lantaarn een geweldige verschijning. Perfect voor wat meer gezelligheid in huis tijdens de wintermaanden bijvoorbeeld!

 • Lees verder...

  Kaarsen en kandelaars

  We hebben in ons assortiment ook een collectie stolpen, windlichten en kandelaars. Deze attributen zijn bijzonder leuk om te matchen met onze gezellige kaarsen. Leuke combinaties zijn te maken met kandelaar Biskaje, of windlicht Billund of Dalby. Samen met verschillende kleuren kaarsen geven deze attributen een super fijne sfeer in je huis. Ook zou je eventueel kunnen afwisselen met kleine en grote kaarsen, aangezien we verschillende maten in ons aanbod hebben!

  Dinerkaarsen

  Naast onze stompkaarsen, bieden we ook dinerkaarsen aan. Dit zijn dunne, lange kaarsen voor in een kandelaar aan bijvoorbeeld de eettafel. Deze kaarsen zijn verkrijgbaar in een grote en een medium maat, en in het zwart of wit.

  Een leuke combinatie die gemaakt kan worden, is de dinerkaarsen in combinatie met onze kaarsenhouder 4 Candle. Dit kan uitpakken tot een simplistische, Scandinavische look, maar ook juist een klassiek kerstsfeertje in huis brengen. Met een bloemstuk in het midden van de kandelaar heeft deze combinatie weer een heel ander effect. Het enige effect dat hetzelfde blijft is de romantiek die kaarsjes aan je interieur kunnen geven!

  Sfeerkaarsen

  Het bijzondere effect dat kaarsen in je woning kunnen hebben wordt vaak vergeten. Buiten het feit dat onze kaarsen er bijzonder gezellig uitzien, geven kaarsen een heel ander type licht dan een lamp. Een lamp geeft wat fel en flets licht. Tijdens een avondje filmkijken op de bank is het fijn om je volledige aandacht daarin te stoppen. Een lamp kan een afleidend effect hebben. Kaarslicht daarentegen geeft genoeg licht om je kamer te kunnen bekijken, neemt de aandacht niet weg van je film en geeft ook nog eens een romantische sfeer in je huis!46 Items

Aflopend sorteren

46 Items

46 Items

Aflopend sorteren

46 Items