• Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Geurstokjes

Lees meer
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Geurstokjes in huis

Een lekker ruikend huis, wie wil dat nu niet? Een geur die je herinnert aan je eigen fijne thuis. Maar ook als je mensen over de vloer hebt wil je natuurlijk dat mensen zich op hun gemak voelen en zich zo snel mogelijk thuis voelen. Wants&Needs heeft een ruim aanbod aan geurstokjes en geurkaarsen die hiervoor zorgen. Onze geurstokjes geven een fijne subtiele geur af die maanden kan aanhouden.

Tips & tricks voor geurstokjes en geurkaarsen

Het grote verschil tussen geurkaarsen en geurstokjes is dat geurstokjes veel langer meegaan dan geurkaarsen. Dus wil je graag een aangename geur voor een langere periode creëren dan zijn geurstokjes iets voor jouw interieur. Helemaal leuk is dat onze geurstokjes een leuk design hebben en passen in ieder interieur. Je kunt het zelfs als woonaccessoire gebruiken. Om de geur van de geurstokjes te versterken draai je de stokjes gewoon even om. Het hout van de geurstokjes zorgt ervoor dat de geur verspreidt wordt. Overal in huis dezelfde geur? Gebruik de geurstokjes op het toilet en badkamer en gebruik de geurkaars in de woonkamer.

Geurstokjes als cadeau

Een cadeautje krijgen is natuurlijk altijd leuk, maar een cadeautje geven is soms best lastig. Want wat geeft je iemand deze keer toch weer voor zijn/haar verjaardag, jubileum of gewoon als attent gebaar. Doordat de geurstokjes in een mooi glazen flesje zitten oogt het net als een woonaccessoire in huis en kun je het zelfs combineren met meerdere accessoires. Onze collectie geurstokjes zijn heel erg fijn om zelf in huis te hebben maar zijn waarschijnlijk nog leuker om cadeau te geven! Helemaal leuk is dat degene aan wie je de geurstokjes cadeau geeft de geur elke dag weer ruikt en dus elke dag herinnert wordt aan jou als cadeau gever, beste vriend/vriendin, partner of familielid.