Filter en sorteer op
 101,- -  301,-
Van Tot
 301,-
 101,-
Groen
2
Overige
2

Toon 4 resultaten

Slaapkamer behang

View as Grid List
Set Ascending Direction Set Descending Direction

Toon 4 resultaten

 1. Behangcirkel Golden Age Landscapes Palm S
  30% KORTING
  Wants&Needs Wallpapers
  Behangcirkel Golden Age Landscapes Palm S
  Overige | Ø142.5

   145,-

   101,50

 2. Fotobehang Marble M
  30% KORTING
  Wants&Needs Wallpapers
  Fotobehang Marble M
  Groen | 280 x 194.8

   180,-

   126,-

 3. Behang Baby Bananas
  30% KORTING
  Wants&Needs Wallpapers
  Behang Baby Bananas
  Overige | 280 x 400 | 280 x 400

   430,-

   301,-

 4. Behangrol Mighty Jungle
  30% KORTING
  Wants&Needs Wallpapers
  Behangrol Mighty Jungle
  Groen | B: 70 | 70cm breed, rol lengte van 10 meter

   160,-

   112,-

Geen producten meer
Geen producten meer

Behang slaapkamer

De slaapkamer is een belangrijke ruimte in je woning. Het moet een ruimte zijn waar je tot rust kunt komen, en die sfeer uitstraalt. Behang slaapkamer is er in verschillende kleuren, printjes, en soorten… Maar voor welk slaapkamer behang ga jij?! Goed nieuws: Wants&Needs helpt je alvast een eindje op weg. Allereerst is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van je slaapkamer. Heb je een kleine slaapkamer, is het verstandiger om voor lichte kleuren te gaan. Dan lijkt het optisch groter! Ook moet je rekening houden met de gewenste stijl en sfeer voor in je slaapkamer. Ons advies is om voor rustige, natuurlijke kleuren en prints te gaan. Zo kun je heerlijk tot rust komen in je slaapkamer. Ga je voor patroonbehang? Het is belangrijk om dan de grootte van het patroon aan te passen aan de ruimte die je behangt, in dit geval de slaapkamer. Ons advies is daarbij om op de slaapkamer te gaan voor een klein patroon, zodat het niet bombastisch en druk zal lijken. Natuurlijk zijn dit tips en kun je vooral alles naar je eigen wensen doen!

Fotobehang slaapkamer

Met fotobehang geef je je slaapkamer die extra toch die je wenst. Kies je accentmuur uit waar je het fotobehang op bevestigt en trek op die manier de aandacht! Al met al zijn er twee soorten fotobehang. Allereerst heb je fotobehang met beklijvende beelden, bijvoorbeeld van de natuur, dieren of steden. Ook kun je met fotobehang perfect een illusie creëren van een materiaal naar keuze. Heb je gekozen tussen deze twee? Check! De hoogste tijd om wat meer in detail te treden. Zo kun je gaan voor behang met beelden uit de natuur, waarmee je volledig tot rust komt. Maar ook fotobehang van een skyline zal het goed doen in de slaapkamer. Wil je het wat rustiger houden? Ga dan voor fotobehang met de print van een bepaald materiaal, zoals steigerhout of marmer. Staat ontzettend tof én straalt luxe uit!

Behang slaapkamer kopen

Behang slaapkamer kopen? Geen probleem! Bij Wants&Needs hebben wij een uitgebreide collectie aan slaapkamer behang. Deze collectie wordt constant vernieuwd met het mooiste en modernste behang. Zo zit er voor iedereen wel wat bij én blijft jouw interieur up-to-date!

Ons doel is om vernieuwend en uniek te zijn, zodat jouw interieur dat ook kan zijn. We blijven daarom continu op de hoogte van de meest vernieuwende en bijzondere trends, zodat jij deze kan toepassen op jouw interieur. Ook met slaapkamer behang! Bekijk snel onze ruime collectie en vind jouw perfect match met slaapkamer behang. Online, of kom langs in onze Wants&Needs Woonwinkel in Gemert.

Een greep uit onze prachtige merken

Take a look

Reviews