VAZEN

Pagina

Producten 1-60 van 87

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Pagina

Producten 1-60 van 87

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Vazen in alle soorten en maten

Er zijn ontzettend veel verschillende potten en vazen. En omdat wij bij Wants&Needs verliefd zijn op de natuur zijn wij onze collectie flink aan het uitbreiden met allerlei nieuwe en bijzondere potten en vazen. Nieuw in onze collectie is een spetterende lijn vazen. Vazen zijn dé trend van nu en daarom bieden wij een ruime collectie vazen aan. Van glas tot en met steen, we hebben het allemaal.

Handgemaakt en kwaliteit

Al onze hangende vazen zijn handgemaakt. Hierdoor wordt de kwaliteit nog beter gecontroleerd en is ook iedere vaas net wat anders. We vinden het nou eenmaal belangrijk dat jij een mooi woonaccessoire in huis haalt, van goede kwaliteit, voor een goede prijs en een uniek stuk vakmanschap. Zo zijn de glazen vazen met de hand geblazen. Hierdoor vindt je af en toe hier en daar nog een klein luchtbelletje. Maar dit maakt jouw bloempot juist uniek! Onze stenen vazen zijn met de hand in verschillende mallen gegoten. De diversiteit in de bloempotten geeft deze te gekke woonaccessoires juist die luxe uitstraling, die thuis past in werkelijk ieder interieur. Van landelijk tot industrieel, en van modern tot klassiek. Voor ieder interieur hebben wij een geschikte en unieke vaas.

Van tuin tot keuken

Vazen zijn op veel verschillende manieren te gebruiken. Zo kun je ze buiten neerzetten met jouw favoriete bloemen erin. Maar ze zijn ook zeker ideaal voor op de eettafel. Zo staat jouw mooiste bos bloemen altijd in het zicht.

Vazen zijn de ideale woonaccessoire voor in iedere kamer van het huis. Van groot tot klein, iedere kamer verdient een fleurige bos bloemen. Zo kun je toch groen integreren in je interieur zonder dat je veel ruimte verliest. Zet hem bijvoorbeeld naast de bank, boven op de eettafel of maak een setje met jouw favo vazen voor een echte botanische look.