HANGENDE BLOEMPOTTEN

17 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

17 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Hangende bloempotten in alle soorten en maten

Er zijn ontzettend veel verschillende potten en vazen. En omdat wij bij Wants&Needs verliefd zijn op de natuur zijn wij onze collectie flink aan het uitbreiden met allerlei nieuwe en bijzondere potten en vazen. Nieuw in onze collectie is een spetterende lijn hangende bloempotten. Hangende bloempotten zijn dé trend van nu en daarom bieden wij een ruime collectie hangende bloempotten aan. Van glas tot en met jute, we hebben het allemaal.

Handgemaakt en kwaliteit

Veel van onze hangende bloempotten zijn handgemaakt. Hierdoor wordt de kwaliteit nog beter gecontroleerd en is ook ieder hangende bloempot net wat anders. We vinden het nou eenmaal belangrijk dat jij een mooi woonaccessoire in huis haalt, van goede kwaliteit, voor een goede prijs en een uniek stuk vakmanschap. Zo zijn de glazen hangende bloempotten met de hand geblazen. Hierdoor vindt je af en toe hier en daar nog een klein luchtbelletje. Maar dit maakt jouw bloempot juist uniek! Onze jute bloempotten zijn met de hand geknoopt. De diversiteit in de bloempotten geeft deze te gekke woonaccessoires juist die luxe uitstraling.

Van tuin tot keuken

Hangende bloempotten zijn op veel verschillende manieren te gebruiken. Zo kun je ze buiten hangen met jouw favoriete plant erin. Maar ze zijn ook zeker ideaal voor in de keuken. Zo heb jij jouw lekkerste kruiden altijd bij de hand.

Hangende bloempotten zijn zeker ideaal voor de wat kleinere woonkamers. Zo kun je toch groen integreren in je interieur zonder dat je ruimte op de vloer verliest. Hang ze bijvoorbeeld boven de bank, boven de eettafel of maak een setje met jouw favo hanglamp voor een echte botanische look.