POTTEN

39 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

39 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bloempotten geven sfeer

Van een bloemetje in huis wordt je spontaan vrolijk! Het fleurt je huis op, en je kunt het de ene bos bloemen eenvoudig verwisselen voor een andere als je er even geen zin meer in hebt, waardoor dat hoekje van je kamer heel gevarieerd blijft. Een bloempot is dan eigenlijk enkel een houder voor de bos bloemen. Toch zijn bloempotten vaak mooi vormgegeven, omdat dat een extra kantje geeft aan de bos bloemen. En tevens is het hoekje door de bloempot mooi aangekleed, ook al staat er even geen bos bloemen in. Dit is maakt dat Wants&Needs ook veel sierpotten in haar collectie heeft!

 • Lees verder...

   

  Ons doel is jouw woning te laten stralen, ondanks dat er een keer geen bos bloemen op tafel staat. Daarom hebben we voor onze bloempotten en sierpotten collectie de allermooiste bloempotten en sierpotten uitgezocht. We hebben een erg gevarieerd assortiment met grote bloempotten, maar ook kleine hangbloempotten en sierpotten. Elke bloempot of sierpot maakt jouw interieur een interieur met klasse en stijl!

  Trendy sierpotten

  Wants&Needs heeft een nieuwe collectie sierpotten, die in een gevlochten matje hangen. Een combinatie van deze hangende sierpotten zijn geweldig voor in je interieur! Voorzien van kralen en flosjes hebben deze hangende sierpotten een oriëntaalse look. Je kunt ervoor kiezen om een kaarsje of een plantje in deze sierpotten te doen, om het nog wat aan te kleden, maar eigenlijk zijn de sierpotten al bijzonder genoeg zonder plant of lichtje!

  Bloempot voor buiten

  Een bloempot kan binnen in je interieur een mooi plekje hebben, maar natuurlijk ook buiten! Er wordt vaak veel aandacht besteed aan het interieur. Dit is logisch, aangezien je het grootste gedeelte van het jaar gewoon binnen doorbrengt. Maar je tuin mag er ook best zijn! Alleen al een bloempot, plantenbak, vaas of lantaarn kan bijzonder veel sfeer in je tuin brengen. Met een unieke bloempot, wat meubels voor in je tuin, en een paar gezellige plantjes, heb je een volwaardige en stijlvolle tuin!

  Gelukkig hoef je hiervoor niet dagen door de Intratuin te slenteren, waarna je de bloempot nog de auto in en uit moet manoeuvreren. Dit kan bij ons gewoon heel eenvoudig online in één overzicht, en met één druk op de knop. Daarna wordt de bloempot ook nog eens bij je thuis bezorgd. Daarnaast is elke bloempot voor buiten voorzien van een sfeerfoto, zodat je een goed beeld hebt van de grootte en de sfeer. Ideaal toch?

  Wil je toch even slenteren en de bloempot komen bekijken? Geen probleem! Op ons hoofdkantoor kun je naar jouw droom bloempot komen kijken. Meer informatie? Neem gerust even contact met ons op!