• Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Bloemenrekken

Lees meer

1 Item

Aflopend sorteren

1 Item

1 Item

Aflopend sorteren

1 Item

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen in bloemrekken

Bloemen houden van mensen, en mensen houden van bloemen. Met onze splinternieuwe collectie bloemenrekken willen we laten zien dat iedereen een mooie bloem verdient, en dat alle bloemen een mooi plekje verdienen. Onze bloemenrekken zijn zo ontworpen dat ze altijd in het zicht vallen zodat jij jouw bloemen niet hoeft te verstoppen, maar dat ze tegelijkertijd weinig ruimte in beslag nemen.

In deze collectie bieden we verschillende soorten bloemenrekken aan, allemaal met bijpassende pottenhouders én pot .

Binnen in de natuur met bloemrekken

Iedereen droomt van een beetje natuur in zijn huis. Alleen hebben we daar niet altijd plek voor. Daarom hebben wij deze prachtige collectie bloemenrekken in ons assortiment opgenomen. Onze bloemenrekken kun je gemakkelijk aan de muur hangen, over de reling van het balkon of onder je raam. Zo ben je weinig ruimte kwijt en kun jij jouw interieur toch laten stralen met een mooie bos bloemen of met jouw favoriete plant .

Botanisch wonen

Niet alleen de woonaccessoires, maar ook planten in je interieur geeft je huis persoonlijkheid, warmte en een fris gevoel. En het fijne is, is dat je er dus helemaal geen groene vingers voor nodig hebt, Je hoeft alleen maar jouw favoriete kamer- of kunstplant in een van onze bloemenrekken te hangen, af en toe wat water geven, en klaar is Kees. Leef jezelf uit met groen, groen en nog eens groen. Met planten laat je jouw huis echt tot leven komen. Van tropische kunstplanten tot echte levende rasechte Nederlandse planten. Je interieur wordt er blij van, en jij natuurlijk ook!

Dat is botanisch wonen! Hoe meer groen hoe beter! Wil je jouw interieur helemaal stijlen in de botanische stijl? Ga dan op zoek naar alles wat is gemaakt van natuurproducten. Dat geeft jouw interieur die echte natuuruitstraling waar jij naar op zoek bent.