VAZEN & POTTEN

Producten 1-60 van 188

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-60 van 188

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bijzondere bloempot of vaas

Iedereen heeft wel een bloempot of vaas in huis. Een bloemetje in je woning is namelijk gezellig en het is eigenlijk een soort woonaccessoire. Het fleurt je huis op, en ben je wel weer klaar met de bos bloemen, dan kun je makkelijk nieuwe bos neerzetten. Hierdoor blijft dat hoekje van je kamer heel gevarieerd. Een bloempot of vaas is dan eigenlijk enkel een houder voor de bos bloemen. Toch zijn vazen en bloempotten vaak mooi vormgegeven, omdat dat een extra kantje geeft aan de bos bloemen. En tevens is het hoekje door de bloempot of vaas mooi aangekleed, ook al staat er even geen bos bloemen in.

 • Lees verder...

   

  Ons doel is jouw woning te laten stralen, ondanks dat er een keer geen bos bloemen op tafel staat. Daarom hebben we voor de vazen en potten collectie de allermooiste bloempotten en vazen uitgezocht. We hebben een erg gevarieerd assortiment met grote vazen en bloempotten, maar ook kleine tafelvaasjes en bloempotjes. Elke bloempot of vaas heeft zijn functie, maar voert deze uit in klasse en stijl!

  Bloempot voor buiten

  Een bloempot kan binnen in je interieur een mooi plekje hebben, maar natuurlijk ook buiten! Er wordt vaak veel aandacht besteed aan het interieur. Dit is logisch, aangezien je het grootste gedeelte van het jaar gewoon binnen doorbrengt. Maar je tuin mag er ook best zijn! Alleen al een bloempot, plantenbak, vaas of lantaarn kan bijzonder veel sfeer in je tuin brengen. Met een unieke bloempot, wat meubels voor in je tuin, en een paar gezellige plantjes, heb je een volwaardige en stijlvolle tuin!

  Gelukkig hoef je hiervoor niet dagen door de Intratuin te slenteren, waarna je de bloempot nog de auto in en uit moet manoeuvreren. Dit kan bij Wants&Needs gewoon heel eenvoudig online in één overzicht, en met één druk op de knop. Daarna wordt het ook nog eens bij je thuis bezorgd. Ook is elke bloempot voor buiten voorzien van een sfeerfoto, zodat je een goed beeld hebt van de grootte en de sfeer. Ideaal toch?

  Wil je toch even slenteren en de bloempot of vaas komen bekijken? Geen probleem! Op ons hoofdkantoor kun je naar jouw droom bloempot of vaas komen kijken. Meer informatie? Kijk onder het kopje contact en stuur ons een mailtje!