Wat is jouw woonstijl?

Een woonstijl is persoonlijk en vormt de basis van je interieur. Van strak modern en Scandinavisch design tot retro chic en stoer industrieel: iedereen voelt zich thuis in een ander interieur. En er is er eigenlijk maar eentje die telt: die van jou. Eén ding hebben we allemaal gemeen: we willen ons thuis voelen in ons eigen huis. Thuis moet een plek zijn waar je je op je gemak voelt. Een plek die past bij je woonsmaak en levensstijl. Maak kennis met onze woonstijlen en ontdek welke er bij jou en je huis past. Met de perfecte meubels en woonaccessoires maak jij van je huis een écht thuis.

Hotel chique

Luxe en kwaliteit

Ben je wel eens in een hotel geweest wat één en al luxe uitstraalt? Daar komt de naam “hotel chique” vandaan. Tegenwoordig een veel genoemde term in de interieurstyling. De woonstijl hotel chique kenmerkt zich door een luxe uitstraling met het gebruik van mooie, hoogwaardige materialen. Denk bijvoorbeeld aan luxe stoffen zoals velvet en teddy. Daarnaast staat de kleur goud centraal.

Scandinavisch

Less = more

Definitely één van onze favo woonstijlen: Scandinavisch. In een Scandinavisch interieur zie je veel wit, licht en helderheid. Over het algemeen geldt voor de Scandinavische woonstijl: less = more. We zien veel licht hout terug, maar ook naturel tinten hebben hun plekje gevonden in een Scandinavische woning.

Bohemian

Eclectisch & werelds

Eclectisch. Werelds. Natuurlijk. Dé kenmerken van een bohemian interieur. Deze stijl is uitgesproken laid-back, met invloeden van speciale vondsten en verre reizen. Ieder item in een bohemian interieur heeft een verhaal. Ben niet bang om jouw favo patronen, stijlen en kleuren met elkaar te mix&matchen: in deze woonstijl hoeft niet alles binnen de lijntjes te zijn.

Modern

Strak en minimalistisch

Toegankelijke kleuren. Strakke vormen. Rechte lijnen. Dit vormen dé kenmerken van een modern interieur. In de moderne woonstijl zijn minimalistische items van essentieel. Hierdoor oogt jouw ruimte optisch groter. In de moderne interieurs draait het eigenlijk om een vrij rechttoe-rechtaan geheel.Wil je jouw moderne interieur net wat speelser maken? Voeg dan één accentkleur toe.

Landelijk

Warmte en huiselijkheid

Een landelijk interieur ademt warmte, rust en huiselijkheid uit. Kies de juiste mix van verschillende kleuren en materialen. Heerlijk thuiskomen in een grote woonkeuken past perfect bij deze stijl. We zien veel stoffen en zachte materialen terug, maar ook grof hout, dat jouw woning meer sfeer en karakter geeft.

Retro

Vrolijk en nostalgisch

Vrolijk. Nostalgisch. Creatief. Deze kenmerken vormen dé basis van een retro interieur. In de vintage retro stijl zien we veel warme kleuren, grafische printjes en ronde vormen. Geef je woning een nostalgisch en persoonlijk tintje met enkele vintage items. Ben je fan van de retro woonstijl? Van merken zoals HKliving en Dutchbone gaat jouw hart gegarandeerd sneller kloppen.

Industrieel

Stoer en robuust

De industriële woonstijl is gebaseerd op oude kenmerken uit de tijd van de Industriële revolutie. We zien veel robuuste materialen terug: baksteen, metaal, (gerecycled) hout, beton en steigerbuizen. De laatste jaren zijn de ruwe randjes van de industriële woonstijl vaak vervangen door design. Stoer, rauw, maar toch stijlvol.

Reviews