• Grote voorraad met snelle levering
  • Betaal veilig & achteraf
  • Gratis bezorging vanaf 60,-
  • Ma-vr bereikbaar tussen 10:00 - 22:00

Hotel chique

Luxe en kwaliteit

Ben je wel eens in een hotel geweest wat één en al luxe uitstraalt? Daar komt de naam “hotel chique” vandaan. Tegenwoordig een veel genoemde term in de interieurstyling. De woonstijl hotel chique kenmerkt zich door een luxe uitstraling met het gebruik van mooie, hoogwaardige materialen. Denk bijvoorbeeld aan luxe stoffen zoals velvet en teddy. Daarnaast staat de kleur goud centraal.

Scandinavisch

Less = more

Definitely één van onze favo woonstijlen: Scandinavisch. In een Scandinavisch interieur zie je veel wit, licht en helderheid. Over het algemeen geldt voor de Scandinavische woonstijl: less = more. We zien veel licht hout terug, maar ook naturel tinten hebben hun plekje gevonden in een Scandinavische woning.

Bohemian

Eclectisch & werelds

Eclectisch. Werelds. Natuurlijk. Dé kenmerken van een bohemian interieur. Deze stijl is uitgesproken laid-back, met invloeden van speciale vondsten en verre reizen. Ieder item in een bohemian interieur heeft een verhaal. Ben niet bang om jouw favo patronen, stijlen en kleuren met elkaar te mix&matchen: in deze woonstijl hoeft niet alles binnen de lijntjes te zijn.

Modern

Strak en minimalistisch

Toegankelijke kleuren. Strakke vormen. Rechte lijnen. Dit vormen dé kenmerken van een modern interieur. In de moderne woonstijl zijn minimalistische items van essentieel. Hierdoor oogt jouw ruimte optisch groter. In de moderne interieurs draait het eigenlijk om een vrij rechttoe-rechtaan geheel.Wil je jouw moderne interieur net wat speelser maken? Voeg dan één accentkleur toe.

Landelijk

Warmte en huiselijkheid

Een landelijk interieur ademt warmte, rust en huiselijkheid uit. Kies de juiste mix van verschillende kleuren en materialen. Heerlijk thuiskomen in een grote woonkeuken past perfect bij deze stijl. We zien veel stoffen en zachte materialen terug, maar ook grof hout, dat jouw woning meer sfeer en karakter geeft.

Retro

Vrolijk en nostalgisch

Vrolijk. Nostalgisch. Creatief. Deze kenmerken vormen dé basis van een retro interieur. In de vintage retro stijl zien we veel warme kleuren, grafische printjes en ronde vormen. Geef je woning een nostalgisch en persoonlijk tintje met enkele vintage items. Ben je fan van de retro woonstijl? Van merken zoals HKliving en Dutchbone gaat jouw hart gegarandeerd sneller kloppen.

Industrieel

Stoer en robuust

De industriële woonstijl is gebaseerd op oude kenmerken uit de tijd van de Industriële revolutie. We zien veel robuuste materialen terug: baksteen, metaal, (gerecycled) hout, beton en steigerbuizen. De laatste jaren zijn de ruwe randjes van de industriële woonstijl vaak vervangen door design. Stoer, rauw, maar toch stijlvol.

Reviews