• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Like to blog?

Hi there, Musthave seeker!

 

Raken de laatste interieurideeën en plaatjes precies jouw juiste snaar? Heb jij goude vingers waar geweldige woonblogs uit rollen, of heb je wellicht een fotogeniek koppie in je woonvlog? Of ben je gewoon een social media freak met een ontzettend zwak voor interieur? Is jouw bloglovin-, Facebook-, Instagram- of Twitterpagina geliefd door meer dan 10.000 followers? En ben je helemaal weg van de stijl van Wants&Needs? Dan zoeken we jou! Stuur ons een mailtje naar info@wantsandneeds.nl.

 

See you soon :)

 

XOXO

Het team achter Wants&Needs

 

 

 

P.S. Voor inspiratie kun je even kijken naar onze samenwerkingen met andere blogsters op de friendspage!

Reviews

Denise
20 januari 2021

Mijn bestelde product was prachtig en snel binnen! De levertijd is goed nagekomen en extra leuk dat er een boom wordt gepland voor mijn bestelling. Top!

Charlotte
25 januari 2021

Ik had een vraag over een van de producten, die werd zeer snel beantwoord door de klantenservice, erg klantvriendelijk geholpen. Dit was zeker niet mijn laatste bestelling!

Daan
1 februari 2021

De communicatie met Wants&Needs is zeer fijn, vriendelijk en snel. De levering van mijn bestelling liet iets langer op zich wachten maar dit werd duidelijk gecommuniceerd en het was alsnog sneller binnen.

Sanne
9 februari 2021

Afgelopen week een bestelling geplaatst en de dag daarna was hij meteen binnen. Het leuke vond ik dat er een heerlijke geur aanwezig was in het pakket. En de kussens zijn mooi!