• Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Like to blog?

Hi there, Musthave seeker!

 

Raken de laatste interieurideeën en plaatjes precies jouw juiste snaar? Heb jij goude vingers waar geweldige woonblogs uit rollen, of heb je wellicht een fotogeniek koppie in je woonvlog? Of ben je gewoon een social media freak met een ontzettend zwak voor interieur? Is jouw bloglovin-, Facebook-, Instagram- of Twitterpagina geliefd door meer dan 10.000 followers? En ben je helemaal weg van de stijl van Wants&Needs? Dan zoeken we jou! Stuur ons een mailtje naar info@wantsandneeds.nl.

 

See you soon :)

 

XOXO

Het team achter Wants&Needs

 

 

 

P.S. Voor inspiratie kun je even kijken naar onze samenwerkingen met andere blogsters op de friendspage!

Reviews

Ada
13 november 2020

Ik heb 3 prachtige kussentjes (met subtiele palmbladeren) besteld en ontvangen. Snel en goed geregeld. Nu genieten van deze ‘opfrissers’ in mijn interieur.

Kyra
15 november 2020

Een fijne service, snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding. Kortom een echte aanrader!

Zoë
16 november 2020

Netjes en snel geleverd (sneller dan verwacht). Goed ingepakt.

Lotte
17 november 2020

We waren direct dol op deze lampen, toen we ze voorbij zagen komen op het internet. De kleur past goed bij onze muur, kussentjes en decoratie in het huis. Qua grootte twijfelden we, maar het is precies zoals we wilden. De materialen zaten netjes verpakt, het is goed overgekomen, snelle leveringen en was prima op te hangen aan het plafond. Fijn dat er genoeg snoer in zat, dat we makkelijk konden aanpassen. De kleur, vorm en het reliëf van de lamp vinden we super. We zijn er ontzettend blij mee! Bedankt!