WANDLAMPEN

Page

Producten 1-60 van 147

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Page

Producten 1-60 van 147

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Wonder wandlampen

Onze wandlampen zijn echt heel erg divers. Of het nou al een arm, kap, blok of ster vormgegeven is, we hebben het allemaal binnen onze relatief kleine collectie wandlampen. Elke interieurstijl is vertegenwoordigd en dat vinden we prachtig!

Wandlampen worden vaak onderschat. Ze dienen namelijk niet alleen om bij te schijnen tijdens het lezen. Een schilderij is een aankleding voor je muur, maar wandlampen laten het schilderij leven. Wandlampen hebben namelijk, in tegenstelling tot staande lampen of hanglampen, de fijne eigenschap zich te kunnen vormen naar een ideale stand, waardoor ze precies dat bijzondere gedeelte van jouw woonkamer op kunnen lichten en eruit kunnen laten springen. Dan is het natuurlijk belangrijk dat je wandlampen er zelf ook op hun best uitzien. Dat is bij ons geen enkel probleem! Stuk voor stuk zijn onze moderne lampen mooi en uniek.

 • Lees verder...

  Welke wandlamp?

  Onze wandlampen kunnen naast alleen het oplichten van wanddecoratie, zelf dienen als wanddecoratie. Een perfect voorbeeld is onze wandlamp lichtbox Ster. Deze wandlamp is een eyecatcher op zichzelf. In combinatie met één van onze opbergers onder de meubels zou deze lichtbox een kale wand ontzettend sfeervol kunnen maken als zijnde wanddecoratie.

  Daarnaast hebben we onder onze wandlampen wandlamp Buxton met 1 of 2 lichtpunten. Deze wandlampen zijn helemaal geschikt als slaapkamer wandlamp. Niet alleen als simpel lichtpunt, maar vooral als accessoire voor in je slaapkamer.

  Of bijvoorbeeld wandlamp Aura. Deze wandlamp zou geweldig passen bij bijzettafel Fijn in onze meubel collectie. Het simpele en strakke design van beide producten geeft een Scandinavische sfeer in je woning!

  Wandlampen effect

  Zoals hiervoor al is beschreven, hebben wandlampen verschillende functies. Als een wandlamp gebruikt wordt om bij te schijnen tijdens het lezen zal een LED lamp geschikter zijn dan bijvoorbeeld een spaarlamp. Maar op het moment dat je een gezellige sfeer wilt creëren in huis zal een schemerlamp een beter effect hebben dan een LED lamp.

  Meestal wordt het design van wandlampen aangepast op de functie van de lamp. Het effect en de sfeer die wandlampen creëren kan namelijk heel uiteenlopend zijn. Voordat je een wandlamp aanschaft is het dus belangrijk dat je bedenkt waarvoor je die extra lichtbron wil hebben en welke sfeer je daarmee in je woning wilt uitstralen.