TAFELLAMPEN & BUREAULAMPEN

Producten 1-60 van 404

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-60 van 404

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tafellampen & Bureaulampen

Onze tafellampen en bureaulampen vallen volgens ons onder dezelfde categorie. En vooral deze collectie! Tafellampen hebben vaak het kenmerk te dienen als mooie aankleding van je woning, omdat tafellampen toch meestal midden in je woonkamer staan. Terwijl bureaulampen meestal naar de achtergrond worden geschoven. Veelal zien mensen niet de noodzaak een bureaulamp aan te schaffen met een bijzondere vormgeving. De bureaulampen die wij aanbieden in onze webshop hebben zo’n tof design, dat je ze ook gewoon als tafellamp kunt gebruiken!

 • Lees verder...

  Bijzondere bureaulampen

  Onze bureaulampen zijn erg bijzonder. De bureaulampen zijn door onze leveranciers gedesigned tot unieke items, stuk voor stuk. De meesten zijn daarom heel erg functioneel, omdat ze op meerdere scharnierpunten verstelbaar zijn. Dit maakt al snel dat de bureaulampen een industriële uitstraling krijgen.

  Zoals bureaulamp Ekerd, welke in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar is. Deze bureaulamp heeft een bijzonder grote omvang voor een bureaulamp, waardoor het echt een eyecatcher is!

  Onze bureaulampen hebben in een aantal gevallen een grotere broer of zus in dezelfde stijl onder de staande lampen. Zo kun je bijzonder leuk mixen en matchen binnen je interieur!

  Trendy tafellampen

  De tafellampen binnen onze collectie hebben geen van alleen een standaard uitstraling. Elk detail is met zorg vormgegeven, met nét dat beetje extra aandacht. Elk materiaal is zorgvuldig uitgezocht, gematcht bij het design, en bekeken op functionaliteit. In alle soorten en maten zijn tafellampen bij ons verkrijgbaar. We hebben tafellampen op pootjes binnen ons assortiment, maar ook tafellampen die zijn vormgegeven als stolpen of windlichten. Van elk product kunnen we zeggen dat we trots zijn deze te verkopen!

  Veel tafellampen moeten nog voorzien worden van een kooldraadlamp. Leuk is om even het internet af te struinen naar de verschillende vormen en maten van een kooldraadlamp, zodat je daar een beetje mee kunt spelen. Een ander soort kooldraadlamp kan een tafellamp namelijk weer een heel andere uitstraling geven!