LICHTSNOEREN

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Lichtsnoeren

Onze collectie lichtsnoeren zijn door hun bijzondere vormgeving echte eyecatchers binnen jouw interieur. Hierdoor trekken ze nog meer aandacht dan andere verlichting, zoals: je favo hanglamptafellampen of vloerlamp. Wil jij jouw vloerlamp en hanglamp net zo laten opvallen als onze (te) gekke lichtsnoeren? Creëer dan een hele lichthoek. Door al jouw favo lichtbronnen bij elkaar te zetten wordt het een heuse lichtgevende eyecatcher.

We hebben een snel wisselend assortiment met allerlei verschillende type lichtsnoeren. Wij vinden het dan ook belangrijk dat iedere lichtsnoer uniek is. Zo kiezen wij altijd de lichtsnoer waarvan de prijs- kwaliteit verhouding goed is, lichtsnoeren die iets unieks hebben en die binnen onze stijl past. Want ieder woning verdient een lichtsnoer die eruit springt, en niet verdwijnt in de rest van het interieur.

Lampje hier, lampje daar

Een lichtsnoer kan dienen voor verschillende soorten doeleinde. Ze zijn te gebruiken als sfeerverlichting in de tuin, als leeslamp of nachtlampje voor boven je bed. Of wat denk je van een super originele manier om jouw vakantie kiekjes op te hangen?

Vaak wordt de vormgeving van een lichtsnoer aangepast aan de functie van de lamp. Zo hebben wij lichtsnoeren die beschikken over transparante bollen, dit maakt ze uitermate geschikt voor buiten gebruik. Ook hebben wij lichtsnoeren zonder bollen. Deze zijn ideaal voor binnen en geven dan ook net wat meer licht af.

Scandinavische Lichtsnoeren

Het team van Wants&Needs is helemaal weg van de Scandinavische lichtsnoeren. Door lichte kleuren in combinatie met het minimalistische design waan je jezelf helemaal in het Scandinavische leven. Daarom zijn wij ook ontzettend blij met de nieuwe collectie verlichting van onze Deense Leverancier Madam Stoltz. Deze collectie is op en top Scandinavisch en je raakt nooit uitgekeken op deze prachtige lichtbronnen.