LICHTBRONNEN

53 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

53 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Lichtbronnen

Verlichting is vaak een onderschat item in de meeste interieurs. Goede verlichting is dé basis voor een warm en sfeervol huis. Lampen zijn onmisbaar en zorgen voor de finishing touch van je interieur. De juiste hanglampen, staande lampen, wandlampen en/of tafellampen & bureaulampen gevonden? Dan is de perfecte lichtbron eens zo belangrijk. Een lamp met de juiste lichtbron is pas het perfecte plaatje!

Trendy lichtbronnen

De nieuwste tends op het gebied van verlichting die Wants&Needs signaleert, worden zorgvuldig uitgezocht. Zo ook het assortiment aan lichtbronnen. De lichtbronnen zijn stijlvol, uniek en voor een eerlijke prijs. De bulb lampen komen van het merk Light&Living. Light&Living is een groothandelconcept van het Nederlandse merk Lightmakers, welke met name decoratieve verlichting maakt en aanbiedt. De lichtbronnen hebben de juiste balans tussen functionaliteit en decoratief. Door de stijlvolle afwerking met daarbij de juiste hoeveelheid licht zorgen de lichtpunten voor warmte met een vleugje gezelligheid in ieder interieur.

Led lampen

Led lichtbronnen hebben veel voordelen; geen opstarttijd, waardoor je bij het inschakelen direct het goede lichtkwaliteit hebt. Led lampen zijn sfeermakers voor iedere ruimte in je woning. En in vergelijking met andere soort lampen is led heel zuinig in het gebruik. De subtiele lichtbronnen van Light&Living zijn in een modern jasje gestoken en mogen gezien worden. Ze hebben de uitstraling van de oude kooldraadlampen, met daarbij alle voordelen van een ledlamp. Plaats de lichtbron in jouw lamp en deze zal stralen!

Voor welk licht ga jij?

Helder licht is nodig om te kunnen werken, een lamp met een warme gloed zorgt voor sfeer. Beide lichtbronnen zijn belangrijk, maar hoe stem je ze goed op elkaar af? De basis van goede verlichting in huis is een verlichtingsplan. Bedenk waar je welke soort verlichting nodig hebt. Maak een plattegrond met de meubelindeling en kies daarbij de juiste lichtbron op de gewenste plaats. Bij het kiezen van de juiste lichtbron is de hoeveelheid lumen van groot belang. Bij functioneel licht ga je voor een hoog aantal lumen en bij sfeerlicht voor een laag aantal lumen.

Hulp nodig met het kiezen van de juiste lichtbronnen? Neem contact met ons via de chat, mail of per telefoon en we helpen je graag verder, uiteraard ben je ook van harte welkom in onze vernieuwde woonwinkel die gevestigd is in Nuenen. Klik hier, voor de ruime openingstijden van de winkel!