KROONLUCHTERS

22 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

22 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Pareltjes van kroonluchters

Verlichting voor in je woning kan veel verschillende vormen aannemen. Van hanglampen tot wandlampen, van bureaulampen tot staande lampen. Onder hanglampen vallen weer heel veel verschillende typen hanglampen. Zoals kroonluchters.

Kroonluchters zijn eigenlijk de musthaves onder de hanglampen. De chique en elegante uitstraling van kroonluchters hebben iets betoverends en laten je even een zonnekoning(in) in het romantische Versailles voelen. Kristallen, parels en kaarsen; kroonluchters zijn gewoon enorm sierlijk. Maar dat zijn natuurlijk wel echt de klassiekers. En ondanks het mooie figuur van dit type lamp, is niet iedereen weg van al deze weelde. Naast deze echte klassieke kroonluchters hebben we daarom ook wat minder blinkende kroonluchters, meer abstracte moderne kroonluchters en moderne kroonluchters van hout. Wel allemaal met de uitstraling van een kroonluchter, maar dan nét wat stoerder. Deze klassieke en moderne kroonluchters zijn helemaal gedesigned volgens de laatste woontrends en zorgvuldig geselecteerd voor jou!

 • Lees verder...

  Moderne kroonluchters

  Waarom zo’n groot aanbod aan moderne kroonluchters? Kroonluchters zijn letterlijk het middelpunt van je kamer. In veel gevallen is heel het interieur om de kroonluchter heen gebouwd. Dit maakt dat dit middelpunt zorgt voor dé gezellige zitplek van je kamer. Deze bijzondere eyecatcher moet dus wel met zorg worden uitgezocht. Echter zijn veel interieurs tegenwoordig niet meer klassiek ingericht, waardoor een klassieke kroonluchter niet matcht. Daarom zijn moderne kroonluchters de perfecte oplossing voor kroonluchterlovers! Moderne kroonluchters kunnen op deze manier toch matchen met je inrichting en fungeren als bijzondere middelpunt van je interieur. Ook binnen de moderne kroonluchters zijn grote verschillen qua klassieke ornamenten te vinden. Van enkel het geraamte, tot aan de krullende armen van een klassieke kroonluchter. Zelfs de materialen van de moderne kroonluchters verschillen van hout tot nikkel.

  De keuze is precies groot genoeg om een perfecte moderne kroonluchter te vinden voor jouw interieur!

  Kroonluchter of niet?

  We begrijpen best dat de aanschaf van een kroonluchter een heel proces is. En dat je niet zomaar even een kroonluchter koopt. Onze webshop probeert wel een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van elke afzonderlijke kroonluchter, maar soms is dat niet genoeg. En wil je het liefst even de kroonluchter zien. Voelen.

  No worries! Wij hebben een gezellig hoofdkantoor, dat tevens als onze opslag dient. Hier mag je komen kijken en voelen aan je potentiële kroonluchter. En dan alsnog beslissen of dit het middelpunt wordt van jouw interieur. Stuur wel van tevoren even een mailtje of we het product in opslag hebben en of het uitkomt, zodat jij - en wijzelf - niet voor verrassingen komen te staan. Dit kan onder het kopje ‘contact’ of via onze chatservice. Dit geldt ook voor onze andere producten onder de categorieën verlichting, meubels, woonaccessoires, schilderijen, vazen en potten.