KROONLUCHTERS

20 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. Light&Living kroonluchter Drizella goud 3L 68 x Ø61
    Speciale prijs € 201,75 Normale prijs € 229,95
  2. Light&Living Kroonluchter Marinelle zwart 8L 50 x Ø60
    Speciale prijs € 109,00 Normale prijs € 119,95

20 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Kroonluchter

Kroonluchters zijn de pareltjes onder de hanglampen. De chique en elegante uitstraling van kroonluchters hebben iets betoverends en laten je even een zonnekoning(in) in het romantische Versailles voelen. Kristallen, parels en kaarsen: kroonluchters zijn simpelweg enorm sierlijk. Maar dat zijn natuurlijk wel de echte klassiekers. En ondanks het mooie figuur van dit type lamp, is niet iedereen weg van al deze weelde. Naast deze echte klassieke kroonluchters hebben we daarom ook wat minder blinkende kroonluchters in onze collectie opgenomen. Denk aan abstracte, moderne kroonluchters en houten kroonluchters. Met de uitstraling van een kroonluchter – maar dan nét wat stoerder. Al onze klassieke en moderne kroonluchters zijn helemaal volgens het design van de laatste woontrends en zorgvuldig geselecteerd: speciaal voor jou!

Moderne kroonluchter

Kroonluchters zijn het middelpunt van je kamer en in veel gevallen is het gehele interieur om de kroonluchter heen gebouwd. Kroonluchters staan dus centraal in je kamer en zorgen voor een gezellige zitplek! Deze bijzondere eyecatcher moet dus met zorg worden uitgezocht. Veel interieurs zijn tegenwoordig niet meer klassiek ingericht, waardoor een klassieke kroonluchter niet goed tot zijn recht komt. Daarom zijn moderne kroonluchters dé oplossing voor kroonluchterlovers! Moderne kroonluchters kunnen op deze manier toch matchen met je inrichting en fungeren als bijzonder middelpunt van je interieur. Merken die hierbij centraal staan zijn onder andere Light&Living, Madam Stoltz en Nordal. En ook binnen de moderne kroonluchters zijn grote verschillen te zien! Van enkel het geraamte, tot aan de krullende armen van een klassieke kroonluchter. Zelfs de materialen van moderne kroonluchters verschillen van hout to nikkel. De keuze is precies groot genoeg om de perfecte, moderne kroonluchter te vinden voor in jouw interieur!

Zwarte kroonluchter

Wil je een kroonluchter die gemakkelijk te combineren is in je interieur? Ga dan voor een zwarte kroonluchter. Zwart staat in ieder interieur fantastisch en zal prachtig staan met al je andere meubels en woonaccessoires. Hang je zwarte kroonluchter bijvoorbeeld boven de eettafel of boven de salontafel. Combineer vervolgens met unieke, zwarte woonaccessoires en je interieur vormt zich tot een prachtig geheel. Klinkt goed, toch?

Kroonluchter kopen

Kroonluchter kopen? Geen probleem! Bij Wants&Needs hebben wij een uitgebreide collectie aan kroonluchters. Deze collectie wordt constant vernieuwd met de mooiste en modernste kroonluchters. Zo zit er voor iedereen wel wat bij én blijft jouw interieur up-to-date!

Ons doel is om vernieuwend en uniek te zijn, zodat jouw interieur dat ook kan zijn. We blijven daarom continu op de hoogte van de meest vernieuwende en bijzondere trends, zodat jij deze kan toepassen op jouw interieur. Ook met kroonluchters! Bekijk snel onze ruime collectie en vind jouw perfect match met een kroonluchter. Online, of kom langs in onze Wants&Needs Woonwinkel in Nuenen.